Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da Genel Kurul Sesleri

SEMİH KÖKEN | 18 Haziran 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor Taraftarlar Derneği üyesi ve anonim şirket hissedarı yaklaşık 30 kişilik bir grup Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri önünde basın açıklaması yaptı.
Grup adına basın açıklamasını yapan Recep Güler, 3 Temmuz’da yapılması planlanan Mali Genel Kurul’un, Başkan Gültekin Gencer tarafından Seçimli Genel Kurul’a çevrilmesini talep ettiklerini belirtti. Güler, ayrıca Gencer’in Antalyaspor için transfer etmek istediği Ronaldinho ve Eto’o’nun gündemi değiştirmek için olduğunu söyledi.
Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’in görev yaptığı 2 yıllık süreçte kulübün mali, sportif ve kurumsallaşma alanında kara günler yaşadığını dile getiren Recep Güler, “49 yıllık mazisi olan Antalyaspor’umuz son iki yıldaki gibi sorumsuz, disiplinsiz ve sevenlerini bu kadar tedirgin eden ve spor kamuoyunda bu kadar güvenirliliğini yitirmiş bir şekilde yönetilmemiştir. Maalesef bu geliş son 10 yıldır; mali, sportif ve kurumsallaşma alanına hızla büyüyen kulübümüz için kara günlerin başlamasına sebep oldu. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’i uyarmamıza ve ikaz etmemize rağmen, kulübümüzü hesapsız ve dengesiz yönetmesi sonucu, Antalyaspor iki yıl önce küme düştü. Bununla beraber büyük bir mali enkaz ve kurumsal anlamda itibar kaybına sebep vermiştir. Bu yıl mucize eseri Antalyaspor’un şampiyon olmasında destekleri olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere ve vefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ne yazık ki şampiyonluk sevinci ve mutluluğu ile Başkan Gültekin Gencer’in, 3 Temmuz’da mali genel kurul kararı alarak başkanlığını tekrar devam ettirme düşüncesi ile hareket etmesi bizleri karamsarlık ve endişeye kapılmamıza neden oldu” dedi.
İKİ YILDA 6 TEKNİK DİREKTÖR
Son iki yılda 6 teknik direktör değiştirildiğini de dile getiren Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayısız futbolcu transfer eden, bir çoğu ile hukuki sorunlar yaşayan, hayali isimleri yönetici olarak listesine yazdıran ve birçoğunun daha mürekkepleri kurumadan istifa etmelerini hep beraber yaşadık. Bu kadar olumsuzluğun yaşandığı bir ortamda Antalyaspor Anonim Şirketi’nin en büyük hissedarı olan Antalyaspor Kulüp Derneği’nden herhangi bir tepki olmaması ve mali disiplin adı ile anılan masalla camiamız kandırılmasıdır. Antalyaspor’un bu noktalara gelmesinde ve bu iddiaların kamuoyunda konulmasında Başkan Gencer dışında dernek başkanı ve yönetimi de sorumludur. Her fırsatta Antalyaspor yönetimine talip olan varsa bırakacağını ifade eden başkan Gültekin Gencer’e tavsiyemiz kulübü daha fazla bataklığa sürüklenmeden, geleceğini karartmadan, 3 temmuzda yapılması planlan genel kurulu, seçimli hale getirmesini Antalyasporlular olarak talep ediyoruz.”
ZARAR VERECEK GÖRÜŞMELER
Antalyaspor yönetiminin Ronaldinho ve Eto’o başta olmak üzere transfer görüşmeleri hakkında da konuşan Recep Güler, transfer görüşmelerinin gündemi değiştirmek için olduğunu söyledi. Güler, “Antalyaspor’da yapılan flaş transfer görüşmeleri tamamen gündem değiştirmek içindir. Bu görüşmelerin Antalyasporumuzun geleceğine zarar verecek görüşmeler olduğu aşikardır. Bu görüşmelere kesinlikle karşıyız. Kulübü daha fazla bataklığa sürüklemeden, geleceğini karartmadan 3 Temmuz’da yapılacak genel kurulu seçimli hale getirmesini Antalyasporlular olarak talep etmekteyiz. Eğer bir pasta varsa o pastanın üstünde çilek çok güzel görünür. Senin pastan yok, alt takımın yok. Eğer ’Eto’o ve Ronaldinho gelecek’ diye stada insanlar gelecekse, gelmesin. Orayı Antalyaspor aşkı ile doldursunlar. İyi bir düzen kurulursa biz baş tacı yaparız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle