Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’a Arena’daki ilk maçta 115 bin lira ceza

Semih Köken | 30 Ekim 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR’a 33 bin kişilik yeni stadı Antalya Arena’da oynadığı ilk maçında saha olayları nedeniyle 15 bin, stada usulsüz seyirci alınmasından dolayı da 100 bin lira ceza verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) dün yapılan toplantısında Antalyaspor’a, Antalya Arena’da oynanan ilk maçta 115 bin lira ceza verilmesi kararı alındı. PFDK’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Antalyaspor hakkında, 26.10.2015’de oynanan Antalyaspor – Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, saha olayları nedeniyle takdiren 15 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına. Aynı müsabakada Antalyaspor A.Ş’nin, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı takdiren 100 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına. Cezaların birleştirilmesi suretiyle Antalyaspor A.Ş’nin, toplam 115 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “Cezayı doğru bulmuyoruz. Henüz misafir olduğumuz bir statta sistemin doğru entegre olmamasından kaynaklı sorun çıktı. Passolig sistemi ile kartları okuyan sistemin entegre olmamasından sorun yaşadık. Stada passolig kartlarını okuyan sistemi kuran firma sorunu giderecek. Aynı sorunu bir daha yaşamayacağız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle