Hoşgeldiniz  

Antalyaspor, Kvesic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Semih Köken | 28 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor’un 4 yıllık sözleşme imzaladığı Zeljeznicar Sarajevo takımında forma giyen 24 yaşındaki Josip Kvesic, “UEFA’da oynayan takımımı bırakarak geldim” dedi.

Antalyaspor, Bosna Hersek’in Zeljeznicar Sarajevo takımında forma giyen sol bek Josip Kvesic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini kırmızı beyazlı yapan sözleşmeyi imzalayan Josip Kvesic, Antalyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu kaydetti. Kvesic, “Burada çok iyi organizasyon gördüm. İnşallah takımımı ligde yukarılara taşıyacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ise ihtiyaçları olan noktalara gerekli transferleri yapma gayretinde olduklarını belirterek, “Kvesic, uzun zamandır transfer listemizde olan bir futbolcuydu. Hem bu yıl hem de gelecek yıl Antalyaspor’a katkı koyacağına inandığımız için bu transfer gerçekleşti. Gelecek vaat eden bir oyuncu olmasından dolayı kendisini uzun süredir istiyorduk” diye konuştu.

Josip Kvesic’in takımının UEFA kupasında ön eleme maçları oynamasından dolayı kendisinin Antalya’ya gelişinin geciktiğini ifade eden Başkan Gencer, sözlerini şöyle tamamladı:

“Takımı UEFA’da tur atladı ve son maçlarda da 90 dakika görev yaptı. Ancak bizim daha fazla bekleme tahammülümüz yoktu. Kulübüyle en son perşembe günü oynadığı maçtan sonra Antalya’ya gelmesi yönünde anlaştık. Her ne kadar perşembe günü bir tur için daha bizden izin istedilerse de kabul etme imkanımız yoktu. Bu transfer kampın son dönemine rastladı. Dolayısıyla hafta sonu Antalya’ya getirdik. Bugün itibarıyla kendisiyle resmen anlaştık. Antalyaspor’a hayırlı uğurlu olsun.” (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle