Hoşgeldiniz  

Antalyaspor, kapılarını kapattı

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçında puan kazanmayı hedefliyor. Antrenör Yusuf Şimşek, taktik çalışmasında futbolcularının motivasyonunu yükseltmek için antrenmanı basın ile taraftara kapattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ligde son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle kötü günler geçiren kırmızı beyazlı takım, Galatasaray maçında iyi futbol oynayarak, puan kazanmayı istiyor. Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki zemin çalışması nedeniyle antrenmanını Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait sahada yaptı. Antrenör Yusuf Şimşek, taktik çalışması ve futbolcuların maç motivasyonunu artırmak için antrenmanı basına ve taraftara kapattı.

Hafta başından itibaren antrenmanlarda futbolcularına hızlı oynamaları ve hücumda daha etkili pas vermeleri konusunda uyarıda bulunan Şimşek’in Galatasaray maçındaki en büyük kozu, ligde gol krallığında birinci sırada yer alan Samuel Eto’o olacak. Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Chico da Galatasaray maçı kadrosunda yer alacak. Şimşek, antrenmandaki performansı ve hırsıyla dikkati çeken Brezilyalı orta saha oyuncusuna ilk 11’de görev vermeyi planlıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle