Hoşgeldiniz  

Antalyaspor: “Eto’o devre arasına kadar takımın başında”

Semih Köken | 15 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “Takımımız maçlara devre arasına kadar Eto’o ve Mehmet Uğurlu yönetiminde hazırlanacak. Devre arasında da yeni teknik direktör belirlenecek” dedi.
ANTALYASPOR KULUBU ASBASKANI HASAN ALI CEYLAN, KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN YONETIM KURULU TOPLANTISINDA TEKNIK SORUMLU OLARAK MEHMET UGURLU (SAGDA)  ILE DEVRE ARASINA KADAR DEVAM ETME KARARI ALDIKLARINI SOYLEDI. CEYLAN, BU SURECTE TAKIM KAPTANI SAMUEL ETO'O'NUN DA TEKNIK HEYETE YARDIM EDECEGINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, yönetim kurulu toplantısında takımı maçlara teknik sorumlu olarak Mehmet Uğurlu’nun hazırlayacağını, takım kaptanı Samuel Eto’o’nun da kendisine yardım edeceğinin kararlaştırıldığını söyledi. Yönetimin toplantısında ince eleyip sık dokuyarak takıma en faydalı olacak teknik direktörü belirleme konusunda aceleci davranmama kararı aldıklarını vurgulayan Asbaşkan Ceylan, şöyle konuştu:

“Yeni teknik direktör olarak kariyerinde başarıya ihtiyacı olan, altyapıya önem verecek, Antalyaspor’u daha ileri yıllara taşıyacak biri olması şartı, kararı alındı. Bu adayı tespit edebilmek için ani karar vermeyeceğiz. Önceliğimiz Türkiye ligini tanıyan adaptasyon sorunu yaşamayan yerli teknik direktör.”

“FUTBOLCULAR ETO’O VE UĞURLU’YA İNANIYOR”

Yönetimin Mehmet Uğurlu ile Eto’o koordinesindeki takımın başarısına inandığını dile getiren Asbaşkan Ceylan, futbolcularının da aldıkları galibiyetle bu görüşü haklı çıkardığına değinirken şunları söyledi:
ANTALYASPOR KULUBU ASBASKANI HASAN ALI CEYLAN, KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN YONETIM KURULU TOPLANTISINDA TEKNIK SORUMLU OLARAK MEHMET UGURLU ILE DEVRE ARASINA KADAR DEVAM ETME KARARI ALDIKLARINI SOYLEDI. CEYLAN, BU SURECTE TAKIM KAPTANI SAMUEL ETO'O'NUN DA TEKNIK HEYETE YARDIM EDECEGINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
“Yönetimin daha önce Mehmet Uğurlu’ya emanet ettiği altyapı takımları başarı elde etti. Uğurlu’nun Antalyaspor’a olan bağlılığı ortada. Bu süreçte Eto’o da Mehmet Uğurlu ve ekibine elinden gelen desteği sağladı. Yönetim kurulu, hem Mehmet Uğurlu ve kaptan Eto’o’ya inanıyor. Önümüzdeki maçlarda bu tempo ve arzulu futbola devam etmek istiyoruz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle