Hoşgeldiniz  

Antalya Basketbol Hakemleri Yeni Sezona Hazır‏

Semih Köken | 18 Ağustos 2015 | Siyaset, Spor A- A+

Antalya Basketbol İl Temsilciliği tarafından Türkiye Basketbol Federasyonu 2015-2016 sezonu Antalya Basketbol Yerel Liginde görev yapacak hakemler için Fiziksel Yeterlilik Testi ve  Yazılı Sınavı, Atatürk Kapalı Spor Salonunda Antalya Basketbol İl Temsilciliğine bağlı tüm hakemlerin katılımı ile gerçekleşti.

Hakemler 1.bölümde 2015-2016 Sezonunda uygulanacak basketbol oyun kuralları ve Basketbol oyun kuralları ile ilgili sınava tabi tutuldu. Sınav sonrasında ise 2.Bölümde hakemler spor kıyafetlerini giyerek Fiziksel Yeterlilik Testi diğer adıyla Koşu Testine alındı. Bu testi başarıyla gerçekleştirdikten sonra hakemlerle toplu resim çekimine geçildi.

Hakemler ile fotoğraf çektiren Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak şöyle konuştu. “ Hakemlerimizle hem geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini hem de gelecek sezonla ilgili düşüncelerimi paylaştım. Antalya Basketbol İl Temsilciliği ve Hakemler olarak, 2015-2016 Sezonuna hem teknik kondisyon olarak, hem de Eğitim olarak Basketbol Yerel Ligine hazırız. Bize bu konuda destek veren Antalya Valimiz Sayın Muammer TÜRKER’e, Antalya Gençlik Spor İl Müdürümüz Doç.Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU’na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes TÜREL’e basketbola vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum.Şu ana kadar her şey iyi gidiyor geçen sezon 2000 maç oynanan şehrimizde bu sezon daha fazla maç oynatmayı hedefliyoruz. Antalya’da yer alan Basketbol Yerel Ligimizdeki müsabakaları en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız. Türk Basketbol hakemliği son dönemde büyük ivme kazandı. Dünya Basketbol hakemliğinde söz sahibi olarak adından hep bahsettirecektir. Bu sezon bir çok maçta görev alacaklar. Hepsine güvenimiz tam. Hedefimiz hakem sayımızı artırmaktır. Yeni açılacak kursumuz ile Basketbol Hakem camiamıza yeni hakemler kazandıracağız. Amacımız Türkiye Basketbol Federasyonu liglerine daha fazla klasman hakemi yetiştirmek ve üst liglerde yer almaktır. Hedefimiz hakem sayımızı artırmaktır.” Dedi.

“Kaliteli Bir Sezon Bizi Bekliyor”
İyi ve çekişmeli bir sezonun bizleri beklediğini söyleyen Yasak “Bu noktada hakemlerimizin performansları da önem kazanıyor. Hakem arkadaşlarımız mutlaka hata yapacaklar, bu işin doğasında var. Bizim hedefimiz ise hataları en aza indirmek olacak. Hakemlerimizin hepsi çok yetenekli, eğitimli ve yetişmiş isimler. Aramıza yeni katılan isimlerin de başarılı performans sergileyeceklerine inancımız tam. Tüm takımlarımıza ve hakemlerimize başarılı bir sezon diliyorum. Hakemlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yeni sezonda bütün herkese başarılar diliyorum. Hakem şansınız yanınızda olsun.” diye konuştu.

 SONER YASAK
Antalya Basketbol İl Temsilcisi
İHK Başkanı

1 2 3 4 6

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle