Hoşgeldiniz  

Alternatif Turizm için DEV proj

SEMİH KÖKEN | 23 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor A- A+

Türkiye’nin cennet bahçesi Kemer ilçesinde Alternatif Turizm için çalışmalar yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Real Madrid Basketbol takımının efsanefi oyuncusu Kaspars Kambala ve Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Basketbol oyuncu Menejeri Ali Güney Özlük ile dev proje görüşmelerine başladı. Dev Adamlar için Dev proje görüşmelerine başlayan Başkan Mustafa Gül, FIBA Basketbol oyuncu Menejeri Ali Güney Özlük ile Fenerbahçe, Efes Pilsen ve Real Madrid Basketbol takımlarının unutulmaz oyuncusu Kaspars Kambala ile önceki akşam yemekte bir araya geldi. Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Qualista Restaurant sahibi İsmail Kıyar’ın da katıldığı dev buluşmada, Basketbol takımlarının sürekli Kemer’e gelerek kamp yapabilmeleri için gerekli altyapı konuları görüşüldü. FIBA Basketbol Oyuncu menejeri Ali Güney Özlük Basketbol takımları için Kemer ilçesinin muhteşem bir konuma sahip olduğunu ifade ederken, Efsane basketbol oyuncusu Kaspars Kambala ise, Başkan Mustafa Gül’e ilgisinden ve Spora verdiği önemden dolayı teşekkür etti.
BASKETBOL TAKIMLARI EKEMER’E AKIN EDECEK
Kemer için gecesini gündüzüne katarak proje çalışmalarının startını veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise şunları söyledi “Kemer’de Alternatif turizmin şart olduğu görüşünden yola çıkarak, ilk hedefimiz Basketbol takımlarını Kemer’de ağırlamak olacak. Yine basketbol takımlarımızın altyapılarına, Kemer ilçemizde gerekli kamp yapma imkanı sağlayarak, Alternatif turizmde iddialı bir turizm kenti olma yolunda önemli bir adım atmış olacağız. İnşallah gerekli proje çalışmalarına başlayarak, önümüzdeki yıllarda ülkemizin ve dünyanın önde gelen basketbol takımlarını Kemer’de ağırlayarak, onların burada kamp yapmalarını sağlayacağız” dedi.
FIBA basketbol Oyuncu Menejeri Ali Güney Özdal ile Real Madrid basketbol Takımının efsanevi Dev adamı Kaspars Kambala yemek buluşmasından sonra, Başkan Mustafa Gül ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’e Basketbol forması hediye ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle