Hoşgeldiniz  

Kemer Tekirovaspor 1-1 Manavgatspor

SEMİH KÖKEN | 12 Ağustos 2014 | Spor A- A+

Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Tekirovaspor Onursal Başkanı Mustafa Gül, Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Tekirovaspor Asbaşkanı Durmuş Can, Kemer Tekirovaspor Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Galip Çamlı, Göynük eski Belediye Başkanı Hasan Kal, Çetin Gül, Semih Minta, Celal Karakaş, ve Burak Özdemir Kemer Tekirovaspor’un sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir’e giderek Manavgatspor ile yaptığı karşılaşmayı izlediler. Avrasya Otel Tesisleri’nde oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Berabere biten karşılaşmada goller ilk yarıda geldi. Karşılaşmanın 9’uncu dakikasında korner atışından dönen topu Caner, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında da Manavgatspor’un, kullandığı köşe vuruşunda top boşta kaldı ve Adil, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.

“FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ”

Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Tekirovaspor Onursal Başkanı Mustafa Gül, Kemer Tekirovaspor-Manavgatspor karşılaşması ve hazırlık kampı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gül “ Oyuncularımız burada iyi bir kamp dönemi geçirmiş. İzlediğimiz karşılaşmada ilk yarı as kadroya yakın bir oyuncu topluluğu izledik, ikinci yarıda ise yedek ağırlıklı bir takım izledik. Hazırlık döneminde oynanan karşılaşmalarda 5-0 yenilseniz bile çok önemli değildir. Kamp dönemi uyum sürecidir. Bence en büyük başarı birlik ve beraberlikle gelir. Bugün sahada hep birlikte gördük ki; zaman zaman sert müdahaleler vardı ve ikili mücadelelerde oyuncularımız canla başla oynadılar. İnşallah ligler başladığı zaman fırtına gibi eseceğiz, hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM”

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta da, “Biz yeni  bir takımız, bütün oyuncularımız yeni. Buna rağmen izlediğim takımı çok iyi gördüm. Teknik direktörümüzden sürekli bilgiler alıyordum fakat takımı ilk defa izleme fırsatı buldum. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda 2. Lig veya en kötü ihtimalle Play Off hedefliyorduk. Bugün izlediğim takımın hedeflerimize ulaşabileceğini gördüm. Bu takımın bir üst lige çıkabileceğine güveniyor ve inanıyorum” diye konuştu.

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

 

Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş ise karşılaşma sonrası “Lige iyi hazırlanıyoruz ve oldukça iyi giden hazırlık maçları oynadık. Yeni oluşmuş bir takım olarak günde çift idmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Manavgatspor ile bir hazırlık karşılaşmamız oldu ve takım olarak iyi işler yaptık. Hedeflerimize emin adımlarla bir bir ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle