Hoşgeldiniz  

Turizmde Eğitim Modeli Ele Alındı

SEMİH KÖKEN | 09 Şubat 2019 | Oteller, Turizm A- A+

Turizmde Eğitim Modeli Ele Alındı

Turizmde Eğitim Modeli Ele Alındı d
Kilit Grubunun düzenlediği “Dijital Eğitim Şürası ve Çalıştayı” Kemer Crystal Hotel’de yapıldı.
Türkiye’nin çeşitli turizm destinasyonlarında yer alan bir çok otele sahip otel zinciri Kilit Hospitality Group (KHG) yöneticilerine eğitim verdi.
Kemer Crystal Hotel’deyapılan Dijital Eğitim Şürası ve Çalıştayına Kilit Grubu CEO Umman Çetinbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Taner ve Tolga Kilit, İnsan Kaynakları Direktörü İhsan Somuncu, Eğitim Direktörü Adil Gürkan, Otel yöneticileri katıldı.
KHG Eğitim ve İnsan Kaynakları Müdürlüğünce hazırlanan, Hedef Kitle Kimler Olmalı, Ders konu ana ve alt başlıkları neler olmalı. Geliştirilecek derslerin dijital sunum modeli nasıl olmalı, Dijital ortamda sunulacak derslerin geliştirilmesinde Kilit Grubundan kimler görev almalı ve nasıl? Bu eğitimin sonunda katılımcıların kazanımları ne olacaktır. Kilit Grubuna ve sektöre katkısı ne olacaktır öz güven ve takım çalışması konularının işlendiği yararlı bir eğitim şurası olduğu vurgulandı.
Eğitimle ilgili bir açıklamada bulunan Kilit Grubu Tolga Kilit; Burada tüm değerli yönetici arkadaşlarımız ve Anadolu üniversitelerimizin değerli hocaları burada. Kendileri ile beraber Turizm eğitim modeli hakkında geleceğe yönelik planlar ve çalışmalar yapıyoruz umarım başarılı bir süreç ve başarılı bir çalıştay olacak. Amacımız burada herkesin erişebilecek doğru bir eğitim modeli kurgulamak, bu eğitim modelini ileriki Safalarda tüm turizm çalışanlarına aktarabilmek. Umarım hem kendimiz adına hem de turizm camiası adına hayırlı ve doğru bir iş olur.
2019 turizm sezonu da değerlendiren Kilit; 2019 sezonu da iyi bir sezon olacak. Erken rezervasyonlarda tüm grupların olduğu gibi bizim de ciddi artışlarımız oldu. Fakat, yan pazarlar ne kadar iyi beslenirse ve güçlü olursa bizim ana pazarlarda fiyat anlamında daha yüksek seviyelere geliriz. Şu anda gelen rezervasyon akışında piyasanda konuşulanlar bize şunu gösteriyor ki; Hollanda, Polonya, Belçika, Baltık Pazarı, Balkan Pazarı bu pazarlar yoğun bir şekilde gelmeye başladı. Yeniden eski seviyelere ulaşmaya başladık. Bu da bizi Almanya Rusya pazarlarında, Ana pazar dediğimiz noktalarda fiyat anlamında güçlü bir noktaya getirecek. Bakanımızın da söylediği gibi fiyat anlamında daha yukarı seviyelerde olduğunu sağlayacaktır. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle