Hoşgeldiniz  

Rixos fark peşinde

SEMİH KÖKEN | 04 Haziran 2014 | Oteller A- A+

Rixos oteller grubu, geliştirdiği ‘Premium Konsept’ ile yaz sezonunda müşterilerini ağırlayacak. Yeni konsept, Rixos Premium Belek, Rixos Premium Bodrum, Rixos Premium Tekirova ve bu sezon zincire eklenecek Rixos Premium Göcek Suites&Villas’da uygulanacak. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, 1,5 yıldır üzerinde çalıştıkları sistemin turizm sektöründe ilklere imza atacağını savundu.

MİCHELİN STARLI AŞÇILAR

Premium tesislerde dünyanın en iyi aşçıları olarak kabul edilen ‘Michelin’ yıldızı sahibi 9 aşçı getirdiklerini belirten Uzan, bu aşçıların 6 ay boyunca Göcek’te görev yapacağını kaydetti. Bu aşçıların gittikleri tesislerde 2 haftadan fazla çalışmadıklarını belirten Uzan, “Ancak bu kez ayrıcalık yaptılar ve 6 ay bizimle çalışacaklar” dedi. Rixos otellerinde her ülke mutfağına ait aşçılar çalıştırdıklarını da anlatan Uzan, “Türk bir ustaya sushi hazırlanmıyoruz. İtalyan, Fransız, Endonezyalı, Japon ve Çinli aşçılar çalışıyor. Her aşçı kendi ülkesinin mutfağını hazırlıyor” dedi.

ODADA TEKNOLOJİ SAHİLDE MUTLULUK

Otelciliğe yeni bir anlayış getirdiklerini aktaran Cem Uzan, üst segment bir çalışma yaptıklarına değindi. Müşterinin odaya girdiğinde teknoloji, sahile indiğinde ise mutlulukla tanışacağını vurgulayan Uzan, “Restorana indiğinde lezzetle buluşacak. Odalarımıza ‘varlık’ sensörü yerleştirdik. Bu tamamen kendi fikrimiz. Örneğin; klimalar daha önce sizin ayarladığınız bir programa göre vücut ısısını algılayarak otomatik çalışacak. Sensörler odadan ayrıldığınızı görünce kendi kendine kapanacak. Kart takma, kart çıkarma devri sona eriyor. Oda kapıları telefonla açılıyor. Kartı unutma derdi de ortadan kalkıyor” dedi.

SAHİLLER YENİ GÜZELLİKLERE KAVUŞUYOR

Odada müşteri varsa varlık sensörü sayesinde kapıda ‘kırmızı’ ışık yanacağına değinen Uzan, bu sayede temizlik görevlilerinin gereksiz yere kapıyı çalarak müşteriyi rahatsız etmesinin önüne geçildiğini söyledi. ‘Sahillerde ‘Lunch’ ve ‘VIP Lunch’ kulüpler yaptıklarına işaret eden Uzan, “Cep telefonları için şarj cihazları, kulaklık ve hoparlörler bulunduğu gibi, sahilde misafirin ihtiyaç duyduğu palet, deniz ve güneş gözlüğü, kolluk, sualtı fotoğraf makinesi, tablet bilgisayarı ödünç veriyoruz. Sahil kütüphaneleri yaptık. Yüzlerce kitap ve dergi yükledik. Müşterilerimiz gazete, kitap ve dergi okuyabiliyor. Çocuklar için 14 farklı resimli kitap yaptırdık. Çocuklu her aileye, her akşam ayrı bir kitap bıraktırıyoruz” dedi.

7 YENİ TESİS

Belek-Göcek-Bodrum arasında yat turları da düzenleneceğini dile getiren Uzan, Rixos grubuna sezon içerisinde yedi yeni tesisin katılacağını vurguladı. Uzan, 12’si Türkiye olmak üzere 32 tesise ulaşan Rixos grubunun, eylül ayı sonuna kadar bu sayıyı 39’a çıkarmayı planladığını söyledi.

PREMİUM KONFORUN BEDELİ

Premium hizmetlerinden yararlanmak isteyenler, kişi başı günlük 170- 300 dolar ödemek zorunda. Hizmetin en kalitelisini vermek isteyen ve yeniliklerle yeni sezona merhaba diyen Rixos’un tek hedefi ise müşteri memnuniyeti. Sezon boyunca Rixos tesislerinde Cirque Du Soleil, Nikulin Circus Show, Bollywood Theatre Show, Tematik Partiler Wellness Fest, Alessandro Safina, Three Ladies of Blues, Far East Movement, JD Davis, Grigory Leps, Timur Rodriges, Bianka, Vintaj, Kuklachev Circus Show, Shaman Dance Theatre ve Maridance School tatilcilerle buluşacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle