Hoşgeldiniz  

Nirvana Lagoon Villas Suites and SPA otel açıldı!

SEMİH KÖKEN | 07 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm A- A+

Türkiye’nin büyük otel gruplarından Kilit Şirketler Grubu, 14. oteli Nirvana’yı Kemer Beldibi’nde açtı. 15 ayrı tipte 115 villadan oluşan otel, güneş enerjisinden yararlanarak %25 tasarruf sağlayacak.

Türkiye’nin büyük otel gruplarından Kilit Şirketler Grubu, 14. oteli Nirvana’yı Kemer Beldibi’nde açtı. 15 ayrı tipte 115 villadan oluşan otel, güneş enerjisinden yararlanarak %25 tasarruf sağlayacak

Crystal markasıyla Akdeniz ve Ege’de 13 oteliyle faaliyet gösteren Kilit Şirketler Grubu 14. otelini Nirvana adıyla Kemer Beldibi’nde açtı. 100 milyon euroya mal olan otel lüks segmentte hizmet verecek. 524 odalı otelde 115 adet Malpler tarzı villa yer alıyor. Crystal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş, Malpler tarzı ahşap mimarinin kullanıldığı villarların 15 ayrı tipte ve 45 metrekare büyüklüğünde olduğunu söyledi. Çetinbaş, vilların her birinin bahçe ve havuza açıldığını kaydetti. 160 dönüm üzerine kurulan Nirvana Otelin’nin arazisinde yer alan 3 bin 500 adet çam ağacının korunduğunu kaydeden Çetinbaş, mevcut ağaçlara ayrıca 400’ün üzerinde bitki çeşidi ilave edildiğini belirtti. Çevreye zarar vermeden oteli tasarladıklarını aktaran Çetinbaş, otelin enerji ihtiyacının da Türkiye’de ilk gerçekleştirilerek bir otelde ısı pompası aracılığıyla karşılandığını aktardı. Isı pompası sisteminin çevreye zararlı atık salınımı yapmadığı gibi 1/7 oranında enerji tasarrufu sağladığını dile getiren Çetinbaş, güneş enerjisinden çok fazla yararlanacak tesiste yüzde 25 enerji tasaraff u sağlanacağını kaydetti. Otelde oda fiyatlarının sezon ve talebe göre değiştiğini anlatan Çetinbaş, şu anda gecelik konaklama fiyatlarının 100 euro ile 4 bin euro arasında değiştiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Demirel’in villası da arazideydi

Nirvana’a Oteli’nin arazisini 2011 yılında satın aldıklarını aktaran Çetinbaş, “Bölgede eski bir tatil köyü yer alıyordu, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in de bir villa’sının da olduğu arazide otel yapma çalışmalarının 2 yıl sürdü” dedi. Nirvana’da üst düzey yöneticiler içinde villalar olacağını belirten Çetinbaş, otelin denize en yakın villara sahip olmasıyla da bir ilk sahip olduğunu belirtti.

61318 61321 61323 61325 MjIxOTU2NT-nirvana_lagoon_villas_suites_and_spa_otel_acildi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle