Hoşgeldiniz  

MİRA HOTELS BÜYÜYOR

SEMİH KÖKEN | 01 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

Mira Hotels son olarak da Kemer merkezde bulunan Magic Garden’i bünyesine kattı.

Kemer’de Club Hotel Mira ve Mira Olympos Beach otellerini bünyesinde barındıran grub son olarak da Kemer merkezde bulunan Magic Garden’i bünyesine kattı. Kemer merkezde toplam 500 yatağa ulaşan Mira Hotels’in sahiplerinden Özhan Erkal yaptığı açıklamasında, “ Kontrollü bir şekilde tesis sayımızı arttırıyoruz. Bu yıl da Magic Garden oteli Mira Hotels bünyesine kattık” dedi.

Kemer’de hizmet veren Mira Hotels’in toplam 500 yatağa çıkması ile birlikte bu yıl hedefledikleri yatak kapasitesini yakaladıklarına dikkat çeken Özhan Erkal, “ Mira Hotels olarak kontrollü bir şekilde büyüyoruz. Club Hotel Mira ile başladığımız yatırımlarımıza geçen yıl Mira Olympos Beach Oteli de ilave ederek sürdürmüştük. Bu yılda yine Club Hotel Miraya çok yakın bir mesafede yer alan dört yıldızlı 70 oda ve 150 yataklı Magic Garden oteli alarak büyümemizi sürdürüyoruz. Toplam 500 yatağa ulaşmış bulunuyoruz. 15 Nisan itibarı ile Mira Olympos Beach Otelimizi ve ardından da 25 Nisan’da diğer iki otelimizin açılışını yapıp misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız” dedi.

Son dönem Rusya’da yaşanan ekonomik krizi ve turizme yansımalarını da değerlendiren Özhan Erkal, “ Kemer’in bir Rus destinasyonu olduğu gerçek. Kemer Ruslar için en öncelikli olarak tercih edilen bölgeler arasında. Ruslar yine tatillerini yapacaklar ve ilk tercih ettikleri nokta ise Kemer olacak diye düşünüyorum. Bu bakımdan krizin Kemer açısından ciddi bir etki yaratacağına inanmıyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle