Hoşgeldiniz  

KEMERİN EN LÜKS OTELİ MAXXROYAL AÇILDI

SEMİH KÖKEN | 20 Temmuz 2014 | Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm A- A+

310 milyon dolarlık otelde ultra lüks seçenek.

25277951

GRAND butik tarzıyla 310 milyon dolarlık yatırımla Antalya Kemer’de hayata geçirilen Maxx Royal Kemer Resort & Spa tatilcileri ağırlamaya başladı. 800 metre uzunluğunda özel sahil ve 2 ayrı koyda yaklaşık 160 dönümlük bir alan üzerinde kurulan tesislerde 6 ayrı tipte 74 villa bulunurken, 84 aile rezidansı odası ve minimum büyüklüğü 105 metrekare olan süitlerle birlikte toplam 286 oda yer alıyor. 286 oda için 1000 personel ile hizmet veren tesislerde 105 metrekarelik odaların gecelik fiyatları 900 Euro olurken, 5 artı 1 konseptinde hazırlanan villanın gecelik fiyatı ise 22 bin dolar.

14 GÜNLÜĞÜNE RUS TURİST KİRALADI

Misafirlerin kendilerini özel hissetmeleri için her ayrıntıyı düşündüklerini ifade eden Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 22 bin dolarlık villayı ay sonu için 14 günlüğüne Rus bir turiste kiraladıklarını söyledi. Etstur’un davetlisi olarak katıldığımız organizasyonda konuşan Ersoy, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in kızının da Maxx Royale Kemer’de konaklayacağını söyledi. Ersoy, “Bayramda tam doluluğa ulaşacağız. Açılışımızdan itibaren 3 gün içinde yüzde 50 doluluğa ulaştık. Az oda yaptık ve yok satacağız. Ancak ‘grand butik’ konseptini planladığımız için böyle bir karar aldık” dedi. Şu andaki gelen misafirlerin yüzde 80’inin Rus ve Türklerden oluştuğuna dikkat çeken Ersoy, gelecek yıldan itibaren bunun değişeceğini dünyanın birçok ülkesinden zengin turistleri ağırlayacaklarını ifade etti.

RESTORAN STANDARTI

Otelde açık büfe konseptini kaldırdıklarını belirten Ersoy, onun yerine bütün müşterilere restoran hizmeti verdiklerini söyledi. Ersoy, “Japon, Vietnamlı, Meksikalı, İtalyan, Filipinli şefler ve en iyi Türk şeflerinden oluşan uluslararası mutfak takımı ile hizmet sunuyoruz. Ekip, pişirilip sizi bekleyen büfe yemeklerini değil, sipariş üzerine istenilen yemekleri sunuyor. Azure Türk, Azure Italia, Azure Fish, Azure 24 olarak 4 farklı seçeneği bir arada sunuyoruz. Misafirlerimiz istediği restoranda istediği yemeği yiyebiliyor” ifadelerini kullandı.

ÖZELLİKLERİ

Deniz manzaralı, müstakil dubleks villada, 450 m² iç mekân özel açık havuz bahçe ve teras, 5 yatak odası, (3 french+ 2 twin yatak), açık mutfaklı salon, 4 adet duşlu banyo, 1 jakuzili duşlu banyo, 5 WC, sauna ve Türk hamamı, terasta Jakuzi, bahçeden plaja direkt geçiş yer alıyor.
‘Kaya’dan Mykonos yaratacak

TESİSLERİN önünde yer alan dev kayada gelecek yıl yeni plaj yapılacağını vurgulayan Mehmet Ersoy, “Kaya üzerinde özel bir iskele sistemi oluşturulacak. Mykonos’ta düzenlenen eğlencelere benzeyen organizasyonlar yapılacak” dedi.

10 bin Euro aşçı maaşı

ÖZEL aşçı transferleri yaptıklarını belirten Mehmet Ersoy, “Aşçılarımızı kimi Dubai’den kimi Güney Kore’den. Bir Japon aşçımızı transfer edebilmek için istediği mutfağı, istediği ekibi kurduk. Aşçımıza10 bin Euro maaş ödüyoruz. Bunun dışında evini sağlıyoruz. Eşi ile beraber uçak biletlerini, ev masraflarını karşılıyoruz. Maliyetleri bize 20 bin Euro’yu buluyor. Tıpkı futbolcu transferleri gibi” ifadelerini kullandı.

1.5 mİlyon lİralık kum

TESİSLERE özel beyaz kum getirttiklerini dile getiren Ersoy, “Denizin içinde bir set oluşturuldu. 1.5 milyon liralık kum döküldü. Özel bir çalışma yapıldı. Günlük bakımı için özel bir traktör alındı. Her sene kum yenilenecek. Maliyeti her yıl için 1.5 milyon lira olmasa da kum yenileme işlemi için ona yakın rakamlar harcanacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle