Hoşgeldiniz  

Kemer Ketav Toplantısı Yapıldı

SEMİH KÖKEN | 05 Şubat 2017 | Oteller, Turizm A- A+

Kemer Ketav Toplantısı Yapıldı

Ketav toplantısı yapıldıKEMER Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, turizmde iç piyasayı unutmayacaklarını söyledi.

Kemer Ketav Toplantısı Yapıldı

Ketav toplantısı yapıldı

KEMER Tanıtım Vakfı (KETAV) ve KemerBelediye Başkanı Mustafa Gül, turizmde iç piyasayı unutmayacaklarını söyledi.

KETAV toplantısı Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu’nda yapıldı. Kemer Belediyesi ve KETAV Başkanı Mustafa Gül başkanlığındaki toplantıda, otelciler ve esnafla değerlendirmelerde bulunuldu. Geçen yıl turizm sezonunun zorlu geçtiğini söyleyen Mustafa Gül, özellikle turizm fuarlarına kendisinin de katıldığı ve iç pazarda birçok ili turizmcilerden oluşan heyetle gezdiklerini aktardı. Başkan Gül, “O dönemde 10 büyükşehir belirledik. ‘Eskişehir, Konya, Kayseri, Bursa, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Ankara, Kocaeli, Adapazarı gibi böyle şehirlerde çalışmamız gerekiyor’ dedik. Mayıs ayıydı, Eskişehir‘den başladık ve bu işin müthiş bir şekilde memnuniyetini gördük” dedi.

Önümüzdeki dönemde Rusya ve iç piyasaya yönelmek gerektiğine vurgu yapan Başkan Gül, şöyle dedi: “İllerdeki acenteciler kendileri arıyor ‘mutlaka bekliyoruz’ diye. Zaten bir gider, bir daha gitmezsek ters olur. Şimdi ne yapacağız, o gittiğimiz acentelere tekrar giderek teşekkür turuna çıkacağız. Şehirlerde dükkan dükkan gezip davetiyemizi verip yemeğimizi düzenleyip Kemer‘in tanıtımını yapıp gösterilerimizi yapıp geleceğiz. İnşallah açığımızı bu şekilde kapatıp hep beraber iyi bir sezon geçireceğiz. İnşallah sizler kazanırsanız, bizim de yüzümüz gülüyor. Belediyemiz kazanıyor. Kazanınca daha çok yatırım yapıyoruz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle