Hoşgeldiniz  

Kemer Botanik Beach sezonu açıyor

Semih Köken | 04 Nisan 2015 | Oteller, Turizm A- A+

Kemer ilçe merkezinde bulunan Kındılçeşme girişindeki Botanik Beach Park yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Kısa bir süre sonra müşterilerini ağırlamaya başlayacak olan Botanik Beach Park, nezih bir ortamda denize girip en uygun fiyatla en iyi hizmeti almak isteyen yerli ve yabancı misafirler için vazgeçilmezler arasında yer alacak

2014 yılı Mayıs ayında açılarak turizm sektörüne hizmet vermeye başlayan Kemer Botanik Resort Otel ve Botanik Beach park, yeni yaz sezonuna “Merhaba” dedi. Uzun yıllardır Ulupınar’da bulunan Botanik Restaurant’la sektörde yer alan ve eşsiz lezzeti ve sunumu ile büyük ilgi gören Botanik’in iki yeni halkası olan otel ve beach park Kemer’in vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

Otelin 12 ay boyunca hizmet vereceğinin altını çizen Botanik’in sahiplerinden Barış Taş, butik otel olarak hizmet veren Kemer’in girişindeki Botanik Resort Otel’in acenteler tarafından büyük ilgi gördüğünün de altını çizdi.

Botanik Beach Park’ın ise yaz sezonun ortasında yerli ve yabancı misafirlerle buluşmasına karşın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Taş, “Botanik Beach Park’la Kemer’de bir ilke imza attığımıza inanıyoruz. Son derece başarılı bir yaz sezonunu geride bıraksak da, daha iyi bir sezon için ciddi yatırımlara imza attık. Burada temel isteğimiz vatandaşlarımızın ve yabancı misafirlerimizin en uygun fiyata gerek en iyi hizmeti almaları gerekse gönül rahatlığı ile nezih bir mekanda dinlenip denizlerine girebilmeleri oldu.

Yemek konusunda Ulupınar Botanik Restaurant’ta edindiğimiz tecrübe ve birikimi Kemer’e taşıyarak Botanik Beach Park’la buluşturduk. Aynı lezzeti ve aynı kaliteli hizmete aynen Ulupınar’da olduğu gibi vatandaşlarımız en uygun fiyatlarla sahip olacaklar.

Gerek otelimiz gerekse yen işletmelerimizden biri olan Beach Parkımıza geri dönüşler bizi memnun eden seviyede. Biz bu işletmeyi bünyemize katarken, Kemer’de özellikle vatandaşlarımızın, hem denize girip serinleyebileceği, hem de aynı zamanda lezzetli yemekler yiyebilecekleri, son derece nezih ve güvenli bir mekana ihtiyaç duydukları talebi ile hareket ettik. Botanik Beach, vatandaşlarımızın ailelerini ve misafirlerini gönül rahatlığı ile getirip bırakabilecekleri bir mekan haline geldi. Botanik Beach’e bir defa gelen bir misafirimizin bir daha vazgeçemeyeceği noktasında ise son derece iddialıyız” dedi.

botanikbeach2 botanikbeach botanikbeach1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle