Hoşgeldiniz  

Harika Güral’a ‘En İyi Genç İş Kadını’ ödülü

Semih Köken | 22 Mayıs 2018 | Oteller A- A+

Harika Güral’a ‘En İyi Genç İş Kadını’ ödülü

Dünya Gençlik Politikaları Derneği ve MCD Gençlik Ajansı tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde ‘En İyi Genç İş Kadını’ ödülü Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral’a verildi.

İş, sanat ve spor camiasından ünlü simaların ve markaların oylamaya sunulduğu, gençlerin oylarıyla belirlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’ sahiplerini buldu. 14 Mayıs Maslak TİM Show Center’da gerçekleşen ödül törenine ödül alacak sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı. En iyi; dizi, film, şarkı, futbolcu, televizyon programı, oyuncu, marka ve reklam gibi toplam 39 kategoride ödüle layık görülenler 6 milyon oy kullanılarak belirlendi.

‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan halka açık oylama sonucu ‘En İyi Genç İş Kadını’ kategorisinde 12 bin oy alan Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral ‘En İyi Genç İş Kadını’ seçildi.

Kendisine ödüle layık gören herkese teşekkür eden Harika Güral, “Geleceğimizin garantisi gençlerimiz tarafından ‘En İyi Genç İş Kadını’ seçilmek hem grubumuz, hem ülkem açısından benim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Çünkü ülke ekonomilerinin büyümesi ve refahının artmasının; kaliteli eğitim görmüş, yeniliğe açık, genç ve dinamik insanlar öncülüğünde gerçekleşeceğine inanıyorum. Ayrıca; Türk özel sektörünü her alanda dünyadaki rakipleri ile rekabette ayakta tutacak olan güç de yenilikçi vizyonları olacaktır. Bunun için de iş hayatında en alt kademeden en tepe yönetime kadar gençlerimize özellikle kadın çalışanların katılımına destek olmamız gerekiyor. Ben de Türkiye’nin genç iş kadınlarından birisi olarak Güral Şirketler Grubu’nda personel alımında ve terfi süreçlerinde bu dengeyi sağlamaya özen gösteriyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle