Hoşgeldiniz  

Çıralı Sahilinin Can Simitleri Göreve Başladı‏

Semih Köken | 11 Ağustos 2015 | Oteller, Spor, Turizm A- A+

Çıralı Sahilinin Can Simitleri Göreve Başladı
Kemer Belediyesi Zabıta birimi bünyesinde kurulan Cankurtaran timi Çıralı sahil bölgesinde hizmet vermeye başladı.
Kemer Belediyesi’nin Çıralı sahillerindeki boğulma vakalarının yaşanmaması amacıyla oluşturduğu Cankurtaran Timi yerli ve yabancı turistlerin sahili doldurması ile birlikte göreve başladı.
Yaz boyunca hizmet verecek olan kurtarma ekipleri 3, 5 kilometrelik sahil boyunca vatandaşlara denize girmeyecekleri noktalarda uyarılarda bulunacak ve boğulma olaylarına tecrübeli cankurtaran ekipleri ile müdahale edecek. Böylece Çıralı sahillerinde oluşabilecek üzücü vakaların önüne geçilmiş olacak.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “Cankurtaran Timi’nin Cennet bir köşe olan Çıralı için çok önemli görevleri yerine getirdiğini belirterek, boğulma vakalarının meydana gelmemesi ve herhangi bir olumsuz olayla karşılaşılınca anında müdahale yapılabilmesi için bu hizmeti verdiklerini” Söyledi
Kemer Belediyesi tarafından hizmete sunulan cankurtaran botunun yanı sıra sahile kurulan 2 adet cankurtaran kulesi, kurtarma kemerleri, can kurtarma simitleri, halatlar, ilk yardım çantası, batmayan sedye, deniz yatağı, cankurtaran formaları, cankurtaran topları ve bayrakları Ulupınar Muhtarlığına teslim edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
DSC_8349 DSC_8391 DSC_8385 DSC_8349 DSC_8387

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle