Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL VE EKİBİ POLONYA DA

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Oteller, Siyaset A- A+

Başkan Gül Polonya’da

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’in Polonya’daki kardeş şehri Pleszew’de

DSC_0043 DSC_0047 DSC_0058 DSC_0063 DSC_0075 DSC_0076 DSC_0080 DSC_0087 DSC_0043

Pleszew Belediye Başkanı ve Polonya Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Marian Adamek, tarafından karşılanan Kemer Belediye Başkanı Gül, Pleszew’de ilk olarak Belediye  ait Park Wodny Planty (Aquapark) çeşitli incelememelerde bulundu.

Park Wodny Planty (Aquapark) Sorumlu Evgenıusz Malecuı parkın çalışması hakkında bilgi verdi. Parkın Teknik odaları gezen Başkan Gül  Pleszew Belediye Başkanı ve Polonya Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Marian Adamek’i çalışmalarından dolayı tebrik etti. Pleszew Belediye Başkanı Adamek ise başkan Mustafa Gül’ü Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutladı ve  Başkan Gül’ü  Pleszew’de görmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Gül, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız sosyal, kültürel ve eğitim alanında ağırlıklı olmak üzere bir kardeş şehir ilişkisini her geçen gün daha da güçlü hale getiriyoruz. Belediyeye ait Park Wodny Planty (Aquapark)’ı gezdik park hakkında yetkililerden bilgi aldık. İnşallah Kemerimize de böyle çok yönlü bir Aquapark yaparız. Dedi Tesisi gezen başkan Gül ve Başkan yardımcısı Kemal Yüksel, Pleszew Belediye Başkanı Adamek’i ile birlikte Bowling oynadılar.

— 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle