Hoşgeldiniz  

Başkan Gül Turizm İçin Kolları Sıvadı

Semih Köken | 16 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

‘HER BİR TURİST İÇİN 30 DOLAR TEŞVİK’
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turizminin Rusya krizinden etkilenmemesi ve desteklenmesi için müthiş bir teşvik çalışmasının startını verdi. Kemer’de bulunan Otelciler ve tur operatörleriyle görüşecek olan Başkan Gül, bu görüşmede her bir turist için 30 dolar tatil teşvik desteğinin sağlanmasını isteyecek. Rusya ile Türkiye arasında devam eden uçak krizinden dolayı Kemer Turizminin etkilenmemesi için önlemler alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yeni bir turizm teşvik çalışmasının startını verdi. Perşembe günü Kemer’de ki otelciler ve daha sonrasında da tur operatörleriyle görüşmeler yapacak olan Başkan Gül, krizden Kemer turizminin etkilenmemesi için turist başına 30 dolar teşvik desteği sağlanmasını isteyecek.
KEMER, KRİZDEN ETKİLENMEYECEK
Her bir turist için 30 dolar turizm teşvik çalışması hakkında açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu teşvikle birlikte Kemer Turizminin Türkiye ile Rusya arasında ki krizden etkilenmeyeceğini ifade etti. Kemer’in bir cennet bahçesi olduğunun altını çizen Başkan Gül, “Kemer artık dünya markası olmuş bir turizm ilçesi. Perşembe günü otelcilerimiz ve sonrasında da tur Operatörlerimizle bir araya gelerek, 30 dolar turizm teşvik desteğinin hayata geçirilmesi noktasında somut adımlar atacağımıza inanıyorum. Şu anda iki ülke arasında kriz görünse de, bu teşvikle birlikte Kemer turizminin 2016 yılında yine hareketli geçeceğine inanıyorum” dedi.
TURKİYE’DE BİR İLK
Daha önce Antalyaspor’a verdiği destekle de adından sıkça söz ettiren Başkan Mustafa Gül, Turist başına 30 dolar turizm teşvik desteğiyle de bir ilke daha imza atmış oldu. Bu çalışmanın Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uçak başına 6 bin dolar turizm teşvik desteğine yeni bir destek niteliğinde düşünülebileceğini ifade eden Başkan Mustafa Gül, “İki ülke arasında yaşanan krizden sonra Bakanlığımızın sağladığı bu teşvik, hiçbir tur operatörümüzü ve otelcimizi memnun etmediği gibi esnaflarımızı da karamsarlığa sürüklemiştir. Biz Kemer turizminin hiç bir krizden etkilenmemesi için daima önlemler aldık ve almaya da devam edeceğiz. Bugün yaptığımız bu turizm teşvik desteği çalışmamızın hayata geçmesiyle beraber hem Kemer krizden etkilenmemiş olacak, hem de otelcimiz ve esnaflarımız karamsarlığa düşmemiş olacaktır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle