Hoşgeldiniz  

7 bakan eskitti, 8’inciye ‘Hoşgeldiniz’ dedi

Semih Köken | 27 Temmuz 2018 | Oteller, Turizm A- A+

7 bakan eskitti, 8’inciye ‘Hoşgeldiniz’ dedi

Antalya’nın başarılı Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, bu görevde 7 bakan eskitti ve 8’inci Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u da bugün Antalya’da ağırladı.

7 bakan eskitti, 8 inciye  Hoşgeldiniz  dedi

GÜN HABER (Özel)

2005 yılının Mayıs ayında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü yapılan İbrahim Acar hakkında bir ulusal gazetenin yazarı o günlerde şunları kaleme almıştı;

‘Turizme kadın eli sıkmayan müdür…Türk turizminin merkezi olan Antalya’da Turizm Müdürlüğü’ne atama yapılmış. Getirilen kişi İbrahim Acar. Arapça biliyor. Burdur’da din dersi öğretmeni. Uzun süre raporlu ve bankamatik kalıyor. AKP bunu Antalya’ya veriyor, müze müdür yardımcısı oluyor. Atilla Koç isimli uykusever vatandaş, kaderin cilvesiyle Turizm Bakanı olunca, bu değerli elemanı birkaç gün önce Antalya Turizm Müdürü yapıyor. Kadın eli sıkmazmış, İngilizce, Fransızca bilmezmiş, ne önemi var! Arapça bilmesi, imam hatip ve ilahiyat mezunu olması yetmiyor mu!”

İbrahim Acar, kendisini göreve getiren Atilla Koç’un 2007’de görevden alınmasından sonra sırasıyla Ertuğrul Günay, Ömer Çelik, Yalçın Topçu, Mahir Ünal, Nabi Avcı ve Numan Kurtulmuş ile görev yaptı.

Gelen tüm bakanlar İbrahim Acar’ı sevdi ve başarılı bularak görevinde bıraktı.

Acar, bugün de yeni sistemin ilk Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile görev yapmayı sürdürüyor.

İbrahim Acar

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle