Hoşgeldiniz  

DEVLET SAHİLLERE EL ATTI

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2014 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer’de Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında basına kapalı yapılan toplantıda, turizmcilerle yerel yöneticiler bir araya geldi. Kıyılardaki yapılaşmaların ele alındığı toplantıda, ‘halka yer açın’ çağrısında bulunulduğu öğrenildi.

Son dönemde özellikle Beldibi ve Kemer’in bir takım bölgelerinde artan kaçak yapılanmaların ve denize girme alanlarının giderek kısıtlanmasıyla ilgili olarak vatandaşların tepkilerini dile getirmiştik. Geçtiğimiz gün ‘Sonu nereye varacak?’ başlıklı manşetten duyurduğumuz haberde, kıyı işgalinin arttığını ve vatandaşların denize girme alanının kısıtlandığını belirtmiştik. Ana temasını kıyılarda artan yapılanmanın oluşturduğu bir toplantı düzenlendi.

YEREL YÖNETİCİLER VE TURİZMCİLER BİR ARADA

Kemer Vergi Dairesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, İlçe Mal Müdürü Oktay Göktuğ, Kemer Beydağları Sahil Milli Park Müdürü Erdem İsmetoğlu, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, turizmciler ile konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşların personelleri katıldı.

“AÇIKLAMAYI SONRA YAPACAĞIZ”

 

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının açılışında gazetecilerin, ‘herhangi bir açıklama yapacak mısınız?’ sorusu üzerine konuşan Vali Yardımcısı Recep Yüksel, “Açıklamayı sonra yapacağız. Bu teknik bir toplantı olacak. Belki sihirli cümleler ya da yeni sonuçlar beklersiniz ama öyle bir sonuç çıkmayacak. Daha pratik sonuçlar çıkacak” dedi. Toplantıdan görüntü alan basın mensupları, daha sonra salondan dışarıya çıkarıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda, turizmcilere sahillerde halka yer açılması konusunda uyarılarda bulunulduğu öğrenildi.halka-yer-acin4aff5747dcc8f18e2279 halka-yer-acin273c4056b2958d58dfb1

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle