Hoşgeldiniz  

Zabıtadan Marketlere Sıkı Denetim

SEMİH KÖKEN | 23 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Kemer bölgesindeki birçok mahallede faaliyet gösteren bakkal ve marketlerde son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerin satıldığı ihbarını alan Kemer Belediye zabıta ekipleri, harekete geçti. ekipler, söz konusu bölgedeki bakkal ve marketlerde inceleme yaptı. Denetim sonucunda son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda gıda maddesi ele geçirdi.
Bozuk gıdaları anında imha eden zabıta ekipleri, bazı iş yerleri hakkında yasal işlem başlatırken bazı iş yerlerinde de tutanak tuttu.
Kemer Belediye Başkan Yardımcı Semih Top; Vatandaşın sağlığının öncelikli olduğunu belirterek, Zabıta ekiplerimiz tarafından gıda satan ve üreten işletmeler sık sık denetimden geçiriliyor. Amacımız vatandaşlarımızın sağlığını olumsuz etkileyecek her işletmenin denetim altına alınması. Gıda üretimi yapan işletmelerde başta temizlik ve hijyen, gıda ürünü satan işletmelerde ise tarihi geçmiş ve bozuk ürünler sık sık denetleniyor. Denetimlerimizin amacı vatandaşların sağlıklı güvenli ve tüketici haklarına uygun hizmet almalarının sağlamaktır. Gıda işletmelerinde tespit edilen olumsuzluklar konusunda işletmeler uyarıldı. Mevzuata uymayan işlemler hakkında yasal işlemlerin yapıldığını belirterek, denetimlerimiz bundan sonra da devam edecek. Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle