Hoşgeldiniz  

Yusuf Üras, TV ekranlarından Projelerini Paylaştı

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yusuf Üras, TV ekranlarından Projelerini Paylaştı

IMG_6109 123121

Üras: “ Birinci projem Kemer’i Hizmetle buluşturmak”

Akdeniz TV’nin canlı yayın konuğu olan AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, merakla beklenen projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Projelerinin ipuçları hakkında bilgi veren Üras, birinci projesinin “Kemer Belediye’sine AK Parti’nin hizmet bayrağını dikmek” olduğunu söyledi.

 

Akdeniz Tv’de İdris Taş’ın sunduğu ‘Seçim Akdeniz’ programının konuğu olan AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı, merakla bekl

IMG_6152

enen projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Projelerinin bir kısmını başta Kemer olmak üzere tüm kamuoyuyla paylaştı.

Birinci projem hizmet… Kemer’in pek çok önemli sorunu olduğunu belirten Yusuf Üras, birinci projelerinin “30 Mart’tan sonra AK Parti’nin ‘hizmet’ bayrağını Kemer Belediyesi’ne dikmek” olduğunu söyledi. Kemer’in Türkiye gibi gelişmediğini, büyümediğini belirten Üras, amaçlarının Kemer’i geleceğe taşımak olduğunu belirtti. Üras. “ Belediyeler ‘önce insan diyecek’ prensibimizi kendimize ilham alarak projelerimizi geliştirdik, şekillendirdik” dedi.  Kemer’in ciddi sorunları ve eksikleri olduğunu belirten Üras, hem bunları tama

mlayıp hem de hazırladıkları projelerle birlikte Kemer’i Kemerlilerin yaşamaktan on

ur duyacağı, gurur duyacağı bir hale getirmek istediklerini belirtti. Kemer halkı için çalışacaklarını belirten Yusuf Üras, Beldibi’nden Çıralı’ya kadar herkesi ve her yeri hizmetle buluşturacaklarını vurguladı.

İşte Üras’ın projelerinden bazı ana başlıklar…

“Kemer’e değer katacak büyük projelerle geliyoruz. Kazanan kemer ve kemerli olacaktır” diyen Üras, Kemer’in dokusunu değiştirecek projelerinin bazıları hakkında tv’de bilgi verdi.

·       Tapusu Kemer’de olan Kemer’e yakışır bir belediye binası yapacağız”  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

·       Çöpten elektrik üreteceğiz…

·        Çamyuva-Kiriş arasına asma köprü ve çevre düzenlemesi

·       Buz Sporları Tesisi

·       Çalış Tepesine teleferik ve seyir terası

·       Ücretsiz öğrenci servisleri

·       Sosyal tesisler, Mesire alanları ( Alacasu ve kındıl)

·       Gezici ve evde sağlık hizmeti

·       Kemer Etkinlikler Şehri Olacak

Üras ayrıca; meyve suyu fabrikası, olimpik yüzme havuzları, spor kompleksleri, prestijli marka caddeler, alt geçitler, üst geçitler, av ve ekoturizm, gençlik merkezleri, halk plajları, kültür merkezleri, kent ve meydan düzenlemeleri, gibi sosyal ve turizme ait pek çok projeyi Kemer’e kazandıracaklarını ve tüm projelerini Kemerliler paylaşacaklarını belirtti.

Biz Yaparız… Kemer’in sorunları ve çözüm yollarının belli olduğunu bu nedenle projelerin yanı sıra asıl önemli olanın gerçekleştirebilmekten geçtiğini belirten Üras, bunu da yapabilecek tek ismin kendisi olduğunu belirtti. Üras, konu hakkında: “ AK partinin başarısının temeli verdiği her sözü yerine getirmesi ve veremeyeceği sözleri vermeyişidir. İnsanı merkeze alan bir anlayışla üretim yaparız biz. Bu nedenle hükümetimizin desteği çok önemli bir itici güç olacak projelerimizin gerçekleşmesinde. Kemer’i yıllarca yönetenler Kemer’e eser kazandırma derdinde olmamışlar yaptıkları hep dedikodu, hep laf olmuş. Kemerlim bu gidişe dur diyecek. Bize izin verdiği taktirde 20 yıldır hiçbir icraat görmemiş, yatırım görmemiş, hizmet görmemiş Kemer’i projelerimizle buluşturacağız” dedi.

Kemer’de Taş Devri Bitecek… Kemer’in yol ve kaldırım sorunlarının olduğunu 30 Mart’tan sonar bu ayıba son vereceğini söyleyen Üras, “Kemer’de taş devri artık bitti. Artık yeni çağdayız, modern yolları Kemerle buluşturacağız. Bir daha Kemer’de taş kullanılmayacak. Yol sıkıntısı, altyapı sıkıntısı, yaşanmayacak. Aslanbucak’ı her yağmur yağdığında sel basmayacak, dere ıslahlarına, yağmur drenaj hatlarına ağırlık vereceğiz, altyapı önceliğimiz olacak. Biz bunu Tekirova’da yaptık. Önce altyapıyı yaptık sonra üst yapıya yöneldik. Bunu kemer’de de uygulayacağız” dedi.

Esnafa Yüklenmeyeceğiz… Kemer’i profesyonel anlamda bir etkinlikler şehrine dönüştürüp ulusal ve uluslar arası etkinliklerle entegre bir kent haline getireceklerini, Kemer’deki tüm etkinliklerin tarihlerinin net olacağını söyleyen Üras, yapılan her etkinlik için artık Esnaftan para istenmesi döneminin de sona ereceğini söyledi. Üras, “Kemer’de her eğlence, güreş, festival vs. organizasyondu hemen belediye soluğu esnafta alıyor, turizmciden, para isteniyor. Kemer esnafını yıllarca bu işler için kullandılar. Belediyenin parası mı olmaz. Bunu kaldıracağız. Kemer’de etkinlikler profesyonel bir yönetimle gerçekleşecek”

Kemer’de Huzursuzluk Bitecek… Kemer’de korku imparatorluğunun 30 yıldır hüküm sürdüğünü Kemer’de huzursuzluğu ve mutsuzluğu gidereceğini belirten Üras, “ Kemer Kararını verdi, Kemer artık huzur istiyor, istikrar istiyor, proje istiyor, hizmet istiyor. İnşallah bu özlem 30 Mart’ta bitecek” dedi.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle