Hoşgeldiniz  

Yine Tur Otobüsü Yine Kaza

SEMİH KÖKEN | 25 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Edinilen bilgiye göre Antalya’ya turistleri götürmek üzere Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi’ndeki bir otele gitmekte olan 07 ELB 41 plakalı tur otobüsü, D-400 karayolunda ilerlerken sürücü Mehmet İ.(41), iddiaya göre Kemer-3 Kavşağı’nda sol şeritteki su birikintisinin derinliğini fark edemedi. Kavşağı geçer geçmez su birikintisine hızla giren otobüs savrularak orta refüje çarptıktan sonra devrilerek sürüklendi. Sürücü Mehmet İ., çevrede bulunan vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü Mehmet İ., aracın devrilmesine yoldaki su birikintisinin yol açtığını ileri sürdü. Kaza yerine gelen trafik ekibinin yaptığı kontrolde, sürücünün alkollü olmadığı tespit edildi. Devrilen otobüs, 4 saat sonra bulunduğu yerden kaldırılırken, karayolunda trafik tek şeritten verilmek zorunda kaldı.

Diğer kaza ise D-400 karayolunun Çamyuva Mahallesi mevkinde meydana geldi. Yolcularını Tekirova’ya bıraktıktan sonra Kemer’deki garajına dönmekte olan 07 KAT 95 plakalı tur otobüsü yağmurla kayganlaşan yolda devrilerek şarampole sürüklendi. Kazada ismi tespit edilemeyen sürücü ve yanında bulunan bir kişinin hafif yaralandığı öğrenildi.


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle