Hoşgeldiniz  

Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Semih Köken | 02 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi yılın son Meclis Toplantısı Başkan Mustafa Gül’ün başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinden AK Partili Halit Çilengir’in katılmadığı toplantıya bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile başlandı.
Gündemin 3’ ncü Belediyede geçici işçi statüsünde çalışan işçilere çalışma vizesi verilmesi konusu oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin 4’ ncü Maddesinde Antalya’da ikamet eden belediye personellerinin talebi üzerine tahsis edilen servis otobüsünün süresi ile ücretinin 5 TL zamla devam edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 5’nci Maddesinde Polonya Cumhuriyetinin Ostroleka şehri ile kardeş şehir ortak işbirliği anlaşmasının imzalanması konusu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 6’ncı Maddesinde Özel Kalem tarafından hazırlanan Belediye Bütçesinden yapılacak temsil, tören, ağırlama ve tanıtım giderleri yönetmenliğinin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 7’nci Maddesinde Kemer İlçe Müftülüğünün Kuzdere Mahallesindeki Kuran Kursu yerinin tahsis süresinin uzatılma talebi görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 8’nci maddesinde yer alan, Yeni Kemer Belediye Spor Kulübü Derneğinin araç tahsis süresinin uzatılması ilgili talebin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Meclis 2016 yılı Ocak ayında görüşmek üzere dağıldı.
Bir sonraki Meclis Toplantısı 5 Ocak 2016 Salı Saat 14.00 olarak belirlendi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle