Hoşgeldiniz  

Yeni hastanede Tıp Bayramı kutlaması

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Kemer’de de kutlamalar yapıldı. Kemer’de kutlamanın ev sahipliğini ise Kemer Devlet Hastanesi yaptı. Antalya Milletvekili aday adayı Dr. Abdurrahman Arıcı’nın da katıldığı kutlamalarda ilk olarak Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi yaptığı konuşmada tüm sağlık personelinin bayramını kutladı ve yeni Kemer Devlet Hastanesi ile ilgili bilgiler vererek, hastanenin yapında destek veren bürokratlara ve Kemer Protokolü ile hastaneye bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim”dedi.

Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğulu ise, tüm sağılık çalışanlarımızın bayramı kutlayarak, bu özel günde sizlerle birlikte aynı çatı altında olmak bizim için ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti.

Antalya Milletvekili Aday Adayı Dr. Abdurrahman Arıcı da yaptığı konuşmada tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Arıcı ayrıca yaptığı açıklamada Kaş’tan, Alanya’ya kadar yeni hastanelerin yapılığının altını çizdi. Arıcı; “Hastanelerimiz birer birer hizmete açılmaya başladı. Açılan Hastanelerimiz ile birlikte insanlarımız Antalya bölgesinde çok daha iyi sağlık hizmeti alabilecekler. Sağlık çalışanlarımız da daha iyi sağlık hizmeti verebilmeleri içinde gerekli düzenlemeleri sürekli yapılmakta” diye konuştu.

Son olarak konuşan Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz; “Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine, hayırseverlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Kemerimize kazandırılmış olan yeni Devlet Hastanemizde ilk etkinliği buraya destek veren sizler ile kutluyor olmamız nedeniylede ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımızın Bayramı kutlu olsun” dedi.

HASTANEYE KATKIDA BULUNANLARA PLAKET VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Yeni Kemer Devlet Hastanesine bağışta bulunan hayırseverlere Kemer Devlet Hastanesi Derneği tarafından plaket verildi.

Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye  Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, Turan Bayar, Zülfikar Ali Arslan, Cahit Minta, Güngör Orhan, Oltan Çetinkaya, Salih Sır, İsmail Minta, Tolga Minta, Kenan Tunç,  Ergün Güvercin,  Şükrü Ceylan,  İsmail Taşdeniz, Sinan Özkoçer, Şefik Gül, Mustafa Rüştü Tuncer, Tansel Tuncer, Tayfun Tuncer, Fatma Tuncer, Mehpare Akşin, Dursun Akşin, Özgür Kurga, Mustafa Kurga, Nazım Kaya, Güneri Yanık, Mustafa Samut, Ekrem Bilici ve Özgür Canik’e plaketleri Antalya Milletvekili Aday Adayı Dr. Abdurrahman Arıcı, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi tarafından verildi.

MEHMET YENİGÜN SAHNE ALDI

 

Kemer Devlet Hastanesi ile ilgili bilgileri içeren sinevizyon gösterisinin ardından, folklor gösterisi ve tasavvuf müziği semazen gösterisi yapıldı. Daha sonra sahne alan Antalya’nın sevilen sanatçılarından Mehmet Yenigün, doktor önlüğü giyerek sevilen yerli yabancı parçaları sağlık personeline özel söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle