Hoşgeldiniz  

(VELES) Dans Ve Gösteri Etkinliği Düzenledi

SEMİH KÖKEN | 27 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Etkinliğe Veles Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği sanat kursları öğrencilerinden; dans grubu, vokalistler, resim grubu, dil dersleri ve edebiyat kulübü öğrencileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kemer Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği (VELES) Başkanı Nadejda Pelit, her sanat eseri özellikle de bu sanat eserlerini çocuklarımız sergiliyorsa, muhakkak bir sahnede gösterilmelidir. Çocukların sahneye çıkışlarının kocaman bir adım olduğunu söyleyen Pelit; “Her defasında çocuklarımızın kendilerini ifade edebilmeleri ve kendi kişiliklerini tanıma fırsatı çocuklarımıza öz güven kazandırır. Veles Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneğinin kurucuları olarak her öğrencimize sahnede kendini gösterme ve ifade edebilme imkanı vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Ayrıca Pelit; Sevgili dostlarımız, hem kendi adımdan hem de tüm öğretmenlerin adından genç yeteneklerimizi destekleyen tüm anne, babalara, akrabalara ve arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Yetenekli ve çalışkan çocukları yetiştirdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Çocuklarınızın bu gün güzel kostümlerle bu sahneye çıkarabilmek için ne kadar çok zaman ve güç sarf ettiklerinizi ve bazen de bu gücü harcarken gözyaşı döktüklerinizi bizde biliyoruz. Sizlere burada teşekkür eder, bu etkinliğe katılan herkese ve bizleri her zaman destekleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve Kemer Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Konuşmalar ardında başlayan gösteriler beğeni ile izlendi. Dans gösterisine katılan çocuklara VELES Uluslarası Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından birer sertifika verildi.

 

Organizasyonu Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’de takip etti.veles-derneginden-sonbahar-mektuplarid35d2e02af86890d16a0 veles-derneginden-sonbahar-mektuplari715f38c61db097b405cd

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle