Hoşgeldiniz  

VE AYŞA ALPASAR PATLADI “YAZIKLAR OLSUN”

SEMİH KÖKEN | 24 Mart 2014 | Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer de siyaset dur durak bilmiyor.
2009 SEÇİMLERİNDE ONA KARŞI ADAY OLAN HASAN ŞEKER İN BALDIZINA AĞIR KONUŞAN MUSTAFA GÜLE KARŞI SERT KONUŞTU.
Konu hakkında Alpasar şunları söyledi
Mustafa Gül, Akdeniz Tv’deki programda insanların gözlerinin içine baka baka “Ben hiçbir zaman belden aşağı siyaset yapmadım” iddiasında bulundu. Başkalarını çok iyi bilmem ama 2009 seçimleri öncesinde sevgili eniştem Hasan Şeker’le rekabeti sırasında sarfettiği sözlerin belden aşağı mı yukarı mı olduğu Yüce Türk Adaleti tarafından değerlendirilerek Mustafa Gül suçlu bulunmuş, tazminata mahkum edilmiştir.
Gelenek göreneklerimizde, ben Hasan Şeker’in kız kardeşiyim.. O benim ağabeyimdir.. Benim onurumun, ağabeyim için yaşamsal değerde olması beklenir.
Mustafa Gül, 2009 Mart’ında bana hakaret içeren aşağılayıcı sözleri, aramızda özel bir sorun olduğu için değil, rakibi olan eniştemi yıpratmak için sarfetmiştir..
Ve bugün eniştem Hasan Şeker’in nerede olduğunu, kimin yanında olduğunu herkes biliyor..
Bu akşam tv de “Belden aşağı siyaset yapmıyorum” diyerek yalan söyleyen kişinin, söylediği yalanı çürütecek en büyük delil olan uğradığım hakareti ve bu hakarete, O’nun siyasi rekabeti yüzünden, aslında O’nu incitmek için maruz kaldığımı çok iyi bilen eniştem Hasan Şeker’in sözde siyaset uğruna daha neleri feda edeceğini tecessüsle, teessürle ve teessüfle bekliyorum..” dedi
Şimdi gözler kemerin emekli olan eski belediye başkanı Hasan Şeker in nasıl birtavır alaçağına geldiAYSE ALPASAR

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle