Hoşgeldiniz  

Uzmanlar: “ Gül, KAYBETME TRAVMASI YAŞIYOR”

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Uzmanlar: “ Gül, KAYBETME TRAVMASI YAŞIYOR”

KEMER ŞOKTA, GÜL’DEN SKANDAL CÜMLE

GÜL YİNE SKANDAL BİR CÜMLEYE İMZA ATTI

GÜL GENE SAÇMALADI

GÜL KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDI

KEMER’DE GÜL’Ü ÖFKE VAR!

MHP’Lİ GÜL KEMER’DE SİYASETİ ÇİRKİNLEŞTİRDİ!

Seçimlere 12 gün kala Kemer’de siyaseten seviyesi düştü. Edinilen bilgilere göre Mustafa Gül seçim gezilerinde vatandaşlara “Kazandığım zaman ilk yapacağım Üras’ın kravatından tutup sokaklarda dolaştıracağım” şeklinde açıklamalar yapması tüm Kemer kamuoyunda büyük tepki ve nefret yarattı. Vatandaşlar: “ Bir belediye başkanının başka bir belediye başkanı hakkında böylesi ağır ve seviyesiz bir cümle konuşması çok ayıp ve terbiyesizce” şeklinde yorumlandı. Siyaset Bilimciler ise Gül’ün bu açıklamasını “kaybetme paniği, travması” olarak açıkladı.

Seçimlere az bir süre kala MHP’nin Kemer Belediye Başkanı rakibi Yusuf Üras hakkında çirkin konuşmalarda bulundu. Gül’ün Çıralı ve Tekirova’da yaptığı saha seçim çalışmalarında kullandığı “ Seçildiğimde Yusuf Üras’ın kravatından tutup sokaklarda dolaştıracağım” şeklinde konuşması kendisini dinleyen az sayıdaki taraftarları üzerinde de şok etkisi yarattı.

Gül’e Tepki Yağıyor…

Gül’ün bu konuşmaları karşında büyük bir şaşkınlık yaşayan vatandaşlar seçilmiş bir insan hakkında böylesi çirkin bir cümle kullanılmasının çok çirkin olduğunu belirterek tepkilerini şöyle dile getirdiler: “  Mustafa Gül şirazeyi kaçırdı. 15 yıldır belediye başkanlığı yapan bir insan hakkında böylesi çirkin ve seviyesiz bir cümle kullanması çok yanlış. Bölgemize gelen Gül’ün projelerini, seçim vaatlerini dinlemeye geldik. O bize gidip Yusuf Başkan hakkında terbiyesizce laflar söyledi. Gül iyice kafayı yemiş, Üras’la bozmuş. Gül’ün gidişatı hiç iyi değil, bu gidişle Gül 30 Mart’ı göremeyecek”. Edinilen bilgilere göre Yusuf Üras’ın da kulağına bu çirkin sözlerin gittiği ancak Üras’ın cevap vermek yerine hukuki süreci başlatacağı ve dava açmaya hazırlandığı da öğrenildi.

Uzmanlar: “ Gül kaybetme travması yaşıyor”

Mustafa Gül’ün meydanlarda halk buluşmalarında böylesi cümleler kurması sosyal medya da yankı buldu. Sosyal medya’dan Gül’ün bu açıklamalarına tepki yağdı. Mustafa Gül gibi bir ismin rakibi hakkında seçmenin önünde böyle bir cümle kullanmasının nedeni Siyaset Bilimci Kadir Yıldız şu sözlerle özetledi: “ Açıklamayı yapan hali hazırdaki bir belediye başkanı. Bu tür durumları bir daha kazanamayacağını, seçilemeyeceğini anlayan başkanlar da yaşıyoruz. Koltuğunu kaybetmenin vermiş olduğu panik mevcut belediye başkanı tepkisel konuşmalara ve rakibine hakaret ederek ona üstünlük kurmaya zorluyor. Kemer’deki bu olayda da benzer bir durum var.  Belli ki anketler, saha ve diğer çalışmalarda geriye düştüğünü hatta seçimi kaybettiğini anlayan mevcut başkan bişey yapmadıkça öfkelenmiş ve bu tür açıklamalarda bulunmuş. Yapılması gereken acil olarak hekim desteği alması. Yoksa seçimlere üç beş gün kala fiziki şiddete kadar gidebilecek davranışlarda bulunabilir”

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle