Hoşgeldiniz  

UYUŞTURUCU SEZONU KEMERDE AÇILDI

SEMİH KÖKEN | 07 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yaz sezonuyla birlikte hareketlenen Kemer’e, zehir tacirleri de gelmeye başladı. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yürüttükleri operasyonlarda zehir tacirlerine geçit vermeyerek, uyuşturucuya ‘dur’ dedi. Turistlere ve çocuklara zehir satmaya çalışan 3 kişi, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yaz sezonu dolayısıyla nüfus yoğunluğunda artış yaşanan Kemer’de, uyuşturucu trafiği de baş gösteriyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise, esrar, eroin, exstacy ve hap gibi çeşitli maddeleri bazı büyük şehirlerden Kemer’e getirerek, turistlerle vatandaşlara satış yapmak isteyen uyuşturucu madde satıcılarına göz açtırmıyor. Ekipler, bu kapsamda düzenledikleri operasyon ve yaptıkları çalışmalar sonucu zehir tacirlerine büyük bir darbe vuruyor.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

 

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Cumhuriyet Meydanı’nda küçük yaşta çocuklara ‘bonzai’ adı verilen uyuşturucu madde satışı yapan bir kişi yakalandı. Ekipler tarafından suçüstü yakalanan 35 yaşındaki Hakan A.’nın üzerinden 30 paket bonzai çıktı. Gözaltına alınan şahıs, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan yine Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Deniz Caddesi’nde de bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, 23 yaşındaki Mustafa Ş. ile 18 yaşındaki Erol Y., ‘fişek’ diye tabir edilen 15 paket esrar maddesinin satışını yaparken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, sorgularından sonra adliyeye sevk edildi. Hakim önüne çıkan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine konuldu.onlar-da-sezonu-actid2ef8d861bd198348ff6

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle