Hoşgeldiniz  

TÜRSAB Başkan Adayı Çakmak: İki dönem için oy istiyoruz

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak, iki dönem için üyelerden oy istediklerini söyledi.

TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak ve yönetim kurulu adayları Kemer Fame Residence Otel’de turizmcilerle bir araya geldi. Projelerini anlattığı toplantıda Emin Çakmak, “Hayal ettiğimiz TÜRSAB üyelerine hizmet eden, üyesinin önünü açan, üyesinin kazancına kazanç katan, üyesini engellemeyen, üyesini cezalandırmayan, üyesinin artık hizmetini elektronik ortamda online olarak yapan bir TÜRSAB istiyorum. Dünyada çok hızlı gelişen teknoloji karşısında TÜRSAB maalesef aciz kaldı. TÜRSAB’ta kuracağımız Türkiye Turizm Portalı ile TÜRSAB’ı aciz olmaktan kurtaracak ve dünyaya Türkiye’nin turizmini pazarlayan bir sistem kuracağız” dedi.

Üyelerden iki dönem için oy istediğini aktaran Emin Çakmak, “Görevimizi tamamladığımızda içimizden yeni liderler göreve gelecek ve sizlerden gelecek projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürecek. Üyesi olan acentelerin her zaman yanında olan bir TÜRSAB hazırladık” diye konuştu.

Kemer’de TÜRSAB temsilcilik ofis olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu da vurgulayan Çakmak, göreve geldiklerinde ilçede temsilcilik açacaklarını kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle