Hoşgeldiniz  

Turizmci Ersoy Ceylan koronaya yenik düştü

Semih Köken | 27 Nisan 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Turizmci Ersoy Ceylan koronaya yenik düştü

Otel Z’nin genel müdür yardımcısı Ersoy Ceylan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ceylan’ın koronavirüse yakalanma hikayesi ise yürek burktu. 44 yaşındaki Ersoy Ceylan’ın virüsü eşinden kaptığı belirtildi.

Turizmci Ersoy Ceylan koronaya yenik düştü

 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul’da bir medya planlama ajansı başkanı olan 1 çocuk annesi Sinem Ceylan, 12 gün önce Covid 19’a yakalandı. Bu sırada turizmci olan eşi Ersoy Ceylan iş için Antalya’da, oğlu ise Bodrum’da anneannesinin yanındaydı. Sinem Ceylan eşini arayıp “Ben pozitif oldum eve gelme” dedi. Ama eşi Ersoy Ceylan onu dinlemedi. “Sana benim bakmam lazım. Öleceksek birlikte ölelim” diye konuştu ve eşinin yanına geldi. Ancak 4 gün sonra onda da belirtiler başladı. Eş zamanlı olarak Sinem Ceylan, tedavi için hastaneye yatırıldı. Bundan bir gün sonra da Ersoy Ceylan pozitif oldu ve hastaneye yattı. Son durumda Sinem Ceylan taburcu oldu, evde tedavisi sürüyor. Ancak bir süredir yoğun bakımda olan Ersoy Ceylan hayatını kaybetti.

AYIŞIĞI GAZETESİ www.kemerhaber.com ailesi olarak Ersoy Ceylan’a rahmet, sevenlerine, yakınlarına ve turizm camiasına başsağlığı dileriz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle