Hoşgeldiniz  

Turizmci Erdal Tontu’yu kaybettik

SEMİH KÖKEN | 02 Ağustos 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın tanınmış iş adamlarından Catamaran Resort Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tontu, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etti.

Geçirdiği kalp krizi sonrasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Erdal Tontu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası olan Tontu’nun hastaneye kaldırıldığını öğrenen yakınları Akdeniz Üniversitesi’nin önüne akın etti.

PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) ve Kemer Temsilciliğini yaptığı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) bulunan çalışma arkadaşlarının da akın ettiği hastanede acı haber verildi. Saat 16.00 sıralarında hayatını kaybeden Tontu’nun cenazesinin Erdal Tontu’nun yarın Antalya’da toprağa verilmesi bekleniyor.

TURİZM CAMİASI YASTA…

Antalya´nın önde gelen turizmci ve iş adamları Erdal Tontu´nun vefatıyla ilgili şunları söyledi: TÜROFED Başkanı Osman Ayık: Çok önemli, çok değerli bir insan, can dostumdu. Ölümü beni çok üzdü.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak: Beklenmedik bir ölüm oldu, çok üzgünüz. Bizim meclis üyemizdi, çok sosyal bir insandı, STK’larda görev alan, çok sevilen biriydi. Beklenmeyen bir ölüm, Allah rahmet eylesin.

ATAV Başkanı Nizamettin Şen: Kendisini 1987den beri tanıyorum, turizme ilk giren isimlerdendi. Çok iyi bir turizmciydi, değerli bir dostumdu. Turizm camiasının başı sağ olsun. Antalya turizminde emekleri var ve yeri doldurulacak biri değildir. Her konuda bizlere destek oldu. Herkesin başı sağ olsun.

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır: Erdal Tontu gerek Antalyaspor camiasında gerek turizm sektöründe çok sevdiğimiz bir abimizdi. AKTOB başkanlığım ve TÜROFED başkan yardımcılığımda, Antalyaspor yöneticiliği dönemlerinde hep uyum içinde çalıştık. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun.

Eski Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz: Erdal Tontu benim dostum, sevdiğim, değer verdiğim bir insandı. Antalya’da turizm camiasında sevilen sayılan bir kişiydi. Kendisini Ankara’dan beri tanırım. Onu çok özleyeceğiz, Antalya değerli bir ismi kaybetti. Allahtan rahmet diliyorum.  

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni: Erdal Tontu´yu 20 yıldan beri tanıyorum. Basın dostu, cemiyetimizin destekçisi, kentin ve turizmin gelişimi için gönüllü olarak en önde koşan iyi bir insandı. Antalya için birlikte birçok seyahatler yaptık. Sabırlı, sakin, çözüm odaklı, mükemmel bir yol arkadaşımızdı. İyilik meleği bir dostu kaybettik. En son bayram öncesi konuştuk, otele davet etmişti, sağlığı yerindeydi. Turizm ve iş dünyası için, Antalya için büyük bir kayıp. Allah rahmet eylesin. MY Gazete ailesi ve Antalya basını adına sevenlerine baş sağlığı diliyorum.  

 

AYIŞIĞI Gazetesi   VE KEMERHABER.COM olarak Erdal Tontu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

 

 10450603_10152598017954834_8552991669642566589_n gtm_smftyj2ypyxcs4a0quo799y81ijep39c21u

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle