Hoşgeldiniz  

Turistler korkuyu sevdi

Semih Köken | 22 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de 2012 yılında kurulan ‘Dinopark’, ziyaretçi rekoru kırdı. 3 yılda 200 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan merkezde en çok ilgiyi ‘korku parkı’ çekiyor.

Toplam 40 bin metrekara alan üzerine kurulan Dinopark içinde 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ‘korku parkında’, korku temalı bölümler yer alıyor. 16 yaşından büyüklerin girebildiği korku parkı içindeki zombi ve katil kılığındaki çalışanlara özel efekt makyajları yapılıyor. Yüzleri boyayla bambaşka hale getirilen çalışanlar, korkunun dozajını yükseltiyor. Açıldıkları günden bu yana yerli yabancı binlerce tatilci tarafından ziyaret edildiklerini söyleyen Dinopark işletmecisi ve genel müdürü Mustafa Erkan, 2016 yılı için bazı sürprizler hazırladıklarını belirtti. Erkan, şöyle dedi:

“Tesisimiz yenilenme çalışmalarında kapanmayacak. Müşterilerimizi rahatsız etmeden uygun saatlerde yeniliklerimizi yapacağız. 2016 sezonunda yeniliklerle ziyaretçilerimizin karşısına çıkacağız.”

Korku parkı içinde de değişiklikler yapılacağını aktaran Erkan, “Korku parkı, tesisimizin popüler bölümlerinden biri. İçindeki dekorun gerçekçiliği kimi zaman bizleri bile ürkütüyor. Yeni bölümler ve korku unsurlarıyla heyecana heyecan katacağız” diye konuştu.

PARKTA NELER VAR?

Avrupa’nın en büyük ‘Deep fear/ derin korku’ temalı parkı olma özelliği taşıyan park, Antalya’ya 20 kilometre uzaklıkta, 40 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Parkta, ‘T-rex’, ‘spinosaurus’, ‘tyrannosaurus’, ‘carnotaurus’un da aralarında yer aldığı ses, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde, gerçek boyutlarında özel yapım 30 dinozor türü bulunuyor. Çin’de üretildikten sonra Çinli mühendisler tarafından parka yerleştirilen hareketli dinozor heykelleri büyük ilgi görüyor. Parktaki korku temalı bölümde, korku tünellerinin yanı sıra, animasyonlar, yaşayan ölüler ve korku üzerine bilinen tüm kurgularla dolu serüvenlerin canlandırılacağı şov alanı yer alıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle