Hoşgeldiniz  

TÜREL”KEMERE KOORDİNATÖR DÜŞÜNMÜYORUZ”

SEMİH KÖKEN | 06 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından yoğun iş temposu ve çalışmaların arasında Akdeniz Belediyeler birliği Seçimlerinde Gazetemiz Genel Koordinatörünün soruların cevaplayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Kemer gibi bir kaç sorunlu ilçelerimizde koordinatör atamayı düşünmüyorum.Buradaki arkadaşlarımızısın çalışmalarıyla hizmetlerimiz sürecek” dedi.
Gatab ta işten çıkartılan işçiler konusunda görüşleri açıklayan Türel “ gereksiz yere GATAB in içi şişirilmiş durumda ancak gerekli çalışmalarımızı arkadaşlarım yapıyor.İlaçlama birimini görev gelir gelmez kurduk işlemlere başladık.Konuyla ilgili Büyükşehir ve ASAT ta ihale çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gerekli ihaleler yapıldıktan sonra gerekli insanların mağduriyetleri ortadan kaldırılaçaktır.Ançak seçim süreçinde alınan işçiler konusunda şuanda bir şey demek çok zor “ dedi.
Türel Büyük şehir belediyesi olarak İlçelerimize gerekli gördüğümüz Koordinatörleri atıyoruz Ançak bir kaç ilçede sorun yaşıyoruz bunlardan biriside Kemer burası için şimdi koordinatör atamayı düşünmüyoruz.Görevdeki arkadaşlar ve Büyük şehirden Arkadaşların katkılarıyla yolumuza devam edeçeğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle