Hoşgeldiniz  

TÜREL’DEN KKTC CUMHURBAŞKANINA HEDİYE

SEMİH KÖKEN | 15 Eylül 2014 | Kemer Güncel A- A+

Hafta sonunu Antalya’da geçiren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel uğurladı. Türel, Eroğlu’na 16 yıl önce KKTC’de gerçekleşen bir ziyaretin fotoğrafını verdi. Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili iken 1998 yılında KKTC Başbakanı olan Derviş Eroğlu’na yaptıkları ziyaret sırasında çekilen fotoğrafı takdim etmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Bazı açılış ve temaslar için Antalya’ya gelen KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Antalya’dan ayrıldı. Eroğlu’nu Antalya Havaalanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel uğurladı. Havaalanı VIP salonunda gerçekleşen uğurlama sırasında Menderes Türel, Eroğlu’na bir sürpriz yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO Başkan Vekilliği görevindeyken, o dönem KKTC Başbakanı olan Eroğlu’na 4 Aralık 1998 tarihinde yapılan ziyarette çekilen bir fotoğrafı hediye etti. Fotoğrafı inceleyen Derviş Eroğlu, kendisini16 yıl öncesine götüren fotoğraf için Başkan Türel’e teşekkür etti.

Türel ise “Bu güzel hatırayı KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu’na Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla uğurlarken takdim etmekten şeref duyuyorum” dedi. Ardından düzenlenen askeri törenle Eroğlu, Antalya’dan ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle