Hoşgeldiniz  

Topaloğlu’ndan Beldibi müjdesi!

Semih Köken | 03 Aralık 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Topaloğlu’ndan Beldibi müjdesi!


Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, aylık olağan meclis toplantısında yaptığı açıklamada, “Beldibi’nin imar planı eli kulağında. Diğer mahallelerimizdeki imar olmayan yerlerle de ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz” dedi.

03 Aralık 2020 Perşembe 17:57
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ndan Beldibi müjdesi!
Antalya haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Kemer Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında yapıldı.
Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, toplantı öncesi meclis üyelerine ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Bu yılın son meclis toplantısı olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, 2020 yılının dünyada kimseye uğurlu gelmediğini söyledi.

40 yıldır çözülemeyen Beldibi imar sorunu çözüldü - GÜNCEL - ANTALYA'NIN  İLK VE TEK HABER PORTALI

Başkan Topaloğlu, koronavirüs vakalarının artışına dikkat çekerek, “Pandemi döneminde belediye olarak elimizden gelen desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Maske dağıtımı, ilçe genelinin ilaçlanması gibi çalışmalarımız devam ediyor. Pazar yerlerinde yaklaşık 3 bin adet ücretsiz maske dağıtıyoruz. El ele vererek bu işin üstesinden geleceğiz. Herkes maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeli.” diye konuştu.

Pandemi nedeniyle belediye olarak esnek çalışma sistemine döndüklerini anlatan Başkan Topaloğlu, “Çalışmalarda bir aksaklık yok. Çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu sene güzel işler yaptık. Kuzdere pazar yerini açtık. Atatürk Parkında çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemize gelen misafirlerimiz çok şaşıracak. Atatürk’ün adına yakışır bir park inşa ediyoruz. Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkında da yeniden bir düzenleme çalışması yapıyoruz. Çalışmalara başladık. Kındılçeşme projesinde Milli Emlak Müdürlüğünden 2 yıllık tahsisini aldık. Burası 900 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde bir proje olacak. Konyaaltı Projesi gibi olacak. En kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız.” ifadelerini kullandı.

BELDİBİ SAHİLİ HALKINDIR SATILAMAZ - KEMER HABER

Kemer Belediyesi Kültür Salonunda yapılan meclis toplantısına, meclis üyelerinden İsmail Aka, Ahmet Can, Mustafa Bilici, Aslı Bayar Ulukapı, Mustafa Tıraş, Hakan Tuncer, Özcan Çeliktaş gerekçeleri gereği katılmadı.

Başkan Topaloğlu, ilçe genelindeki imar sorunları ile ilgili de konuşmasında şunlara yer verdi:

“İmar planı olmayan yerlerden Beldibi’nde 260 tane itiraz oldu. Bakanlık tekrar bir çalışma yapın dedi ve biz de o çalışmayı yaptık. Beldibi’nin imar planı eli kulağında. Diğer mahallelerimizdeki imar olmayan yerlerle de ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Bölgemizde imar olmayan yer kalmayacak ve Kemerimiz daha da genişleyecek.”

Belediyede geçici işçi statüsünde çalışan işçilere çalışma vizesi verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle