Hoşgeldiniz  

TOPALOĞLUNA DESTEK GÜN GEÇTİKÇE AZALIYOR

SEMİH KÖKEN | 28 Temmuz 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

TOPALOĞLUNA DESTEK GÜN GEÇTİKÇE AZALIYOR

Sen ben yok biz varız diyerek yerel seçimlerde DSP den 9901 oy alarak  % 39,67 oy oranı ile iktidar olan Necati Topaloğlu na  verilen destek bir buçuk yılda yarı yarıya düştü.

 

Geçtiğimiz hafta Necati Topaloğlu nun Sosyal medyasını yürüten Davut Hoca ve ekibinin yaptığı medya anketinde Hocaya olan destek yarı yarıya düştü.

Göreve geldiği bir buçuk yılda bir çok entrikalı olaya karışan ve bir türlü istenilen hizmeti veremeyen Hoca ve Ekibi beklentilere cevap veremedi.Özellikle seçimlerde ona bire bir destek verenleri bile karşına alan Hoca ekibininde arkasında durmayarak  etkisini yitirdi.

Geçtiğimiz hafta  kendine bağlı gazetecilerle basın toplantısı düzenleyip sadece iki vatandaşı hedef alarak yaptığı açıklamalar Hocaya büyük puan kaybettirdi.

Daha önce ise küçük altın olayı ile başlayan ve Mustafa Bilici nin istifası ile artarak devam eden puan kaybı artık anketlere yansıdığı gibi  yaptığı son basın toplantısı ile herşey açığa çıktı.

Kemer seçmeninin %39.67 oyu ile iktidar olan NECATİ TOPALOĞLU   sosyal medyada yapılan anketlerde oy oranını %18 lere kadar düşürmesi  ile güven kaybına devam ediyor.

Son olarak Kemer de Topaloğlu na yakınlığı ile bilinen bir medya mensubunun Hoca  hakkında yaptığı açıklamalar Topaloğlu iktidarının kan kaybetmeye devam ettiğini gösterirken Hocaya oy veren belirli bir kesiminde  pişman oldukları yerel seçimlerde asla bir daha oy vermeyeceklerini dile getirmeleri Hocaya olan güvenin azaldığını gösteriyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle