Hoşgeldiniz  

Topaloğlu: Sporun ve sporcunun yanındayız

Semih Köken | 11 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Topaloğlu: Sporun ve sporcunun yanındayız

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Biz Kemer Belediyesi olarak Kemer’de tüm spor branşlarını yaşatıp, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya verdiği desteklerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Topaloğlu, spor turizmini ilçede geliştirmek ve yaygınlaştırmak için spora ve sporcuya büyük katkı sağladıklarını söyledi. Göreve geldikleri günden itibaren Kemer’de spor turizmini yaygınlaştırmak ve sporcuya sahip çıkma anlamında Kemer Belediyesi’nin elinden gelen tüm desteği verdiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, belediye olarak spora ve spor turizmine katkı sağlamaya devam ettiklerini kaydetti.

Topaloğlu, Kemer’de yaşayan dünya karate şampiyonu Müşerref Özdemir’in adını belediyeye ait sosyal tesislere verdiklerini anlatarak, “Kendisine ve antrenörüne teşvik amacıyla ödüller verdik. Kick boks branşında dereceler elde eden kızımıza destek olduk. Şehir dışı organizasyonlara giden sporcularımıza her türlü araç ve konaklama desteği sağladık. Dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışlarına ev sahipliği yapıyoruz ve buraya ciddi anlamda büyük destek oluyoruz. İlçemizi 3. ligde temsil eden takımımız Antalya Kemerspor’a her anlamda destek olmaya devam ediyoruz. Biz Kemer Belediyesi olarak Kemer’de tüm spor branşlarını yaşatıp, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KEMER BELEDİYESİ’NİN SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİ DESTEKLER

Avrupa ve dünya karate şampiyonu Müşerref Özdemir’in adını belediyeye ait sosyal tesislere veren Kemer Belediyesi, aynı sporcuya meclis kararıyla elde ettiği başarılardan dolayı maddi ve manevi destek verilerek ödüllendirildi. 2019 yılında Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasında derece elde eden Dilara Sultan Arpacı’ya destek ve teşvik veren Kemer Belediyesi, Müşerref Özdemir’in antrenörü Emin Akar’da sporcuları teşvik etmesi amacıyla altın ödülü verildi.

Amatör sporcuların şehir dışı organizasyonlarında kendilerine ulaşım ve konaklama desteği de veren Kemer Belediyesi, spor turizmi kapsamında Kemer’de düzenlenen tüm organizasyonlara da büyük destek verdi. Kemer Belediyesi, Kemer Yat ve Yelken Kulübüne gereken tüm desteği sağlayarak sporculara gereken destekler verilip, kulübe katkı sağlaması amacıyla bot tahsis etti. Türkiye’nin ilk dağ enduro bisiklet organizasyonu olan Trans Taurus Dağ Bisikleti organizasyonuna da ev sahipliği yapan Kemer Belediyesi, Tahtalı Run To Sky organizasyonun da tam destek verdi. Dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışlarına en büyük desteği sağlayan Kemer Belediyesi, organizasyonun tüm dünya da izlenmesi ve Kemer’in tanıtımı için çaba sarf etti. Kemer’de düzenlenen konsolosluklar arası futbol turnuvalarına ev sahipliği yapan Kemer Belediyesi, dostluk ve kardeşlik bağlarını da güçlendirmeye olanak sağladı.

Kemer’i 3. Ligde temsil eden Antalya Kemerspor’a gerek doğrudan gerekse teminle deplasman aracı temin eden Kemer Belediyesi, devre arası kamp masraflarını da karşılamayı ihmal etmedi. Kemer ilçe stadını Antalya Kemerspor’a tahsis eden Kemer Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda da Çamyuva Mahallesi’ndeki sahanın bakım ve onarımını yaparak ilçe takımına tahsis etti. Öte yandan Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde 3’üncülük elde ederek kürsüye çıkan pehlivan İsmail Erkal’a da meclis kararıyla maddi ve manevi anlamda destek verildi. Kemer Belediyesi, pandemi döneminde Antalya Kemerspor yönetiminin talepleri doğrultusunda kulübün personel, sporcu ve antrenörlerine zorunlu yapılan Covid-19 testlerinin ücretlerini, yaptığı görüşmeler sonrasında belirlenen hastanede yüzde 50 indirim sağlanmasına yardımcı oldu.

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, "BIZ KEMER BELEDIYESI OLARAK KEMER'DE TUM SPOR BRANSLARINI YASATIP, SPORUN VE SPORCULARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEGIZ" DEDI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, "BIZ KEMER BELEDIYESI OLARAK KEMER'DE TUM SPOR BRANSLARINI YASATIP, SPORUN VE SPORCULARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEGIZ" DEDI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, "BIZ KEMER BELEDIYESI OLARAK KEMER'DE TUM SPOR BRANSLARINI YASATIP, SPORUN VE SPORCULARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEGIZ" DEDI.(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle