Hoşgeldiniz  

Teknikere ‘Elektriği Niye Kestin’ Dayağı

Semih Köken | 26 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya‘nın Kemer ilçesinde bir arızanın tamiri için elektrik akımını kesen 27 yaşındaki teknisyenin, iki kişi tarafından darp edildiği, zanlılardan birinin teknisyenin ensesinde sigara söndürdüğü iddia edildi.

Kemer ilçesine bağlı Çamyuva Mahallesi’nde dün akşam belediye ekiplerinin çalışması sırasında yer altındaki su borusu patladı. Arızayı onarmaya gelen Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekiplerinin çalışması sırasında enerji nakil hattı zarar gördü.Bunun üzerine Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ’den uzman istendi. Bölgeye giden elektrik teknisyeni Mehmet Karaca (27), vatandaşların zarar görmemesi için elektrik akımını kesmek istedi. Bu sırada elektriğin kesilmesinden rahatsız olan iki kişi, Karaca ile tartışmaya başladı. İddiaya göre teknisyen, iki kişi tarafından darp edildi. Olayda zanlılardan biri, Karaca’nın ensesinde sigara söndürdü.Yaşananların ardından Karaca, durumu Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirdi. Jandarma olayla ilgili Hamit U’yu gözaltına aldı. Diğer zanlının yakalanması için de çalışma başlatıldı.

“OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Kemer Şube Müdürü Serkan Serter, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrikle çalışmanın yüksek riskli olması nedeniyle bu alandaki çalışanların rahat ve morallerinin yüksek olmasının gerektiğini ifade etti.Serter, “Çevrede kimse zarar görmesin diye elektrik akımını kesen arkadaşımızı darp ediyorlar ve işkence yapar gibi ensesinde sigara söndürüyorlar. Bu olayı kınıyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

“DARP RAPORU ALDIM, DAVACIYIM”

Teknisyen Karaca ise vatandaş ve ASAT çalışanlarının elektrik akımına kapılması riskine karşı akımı kestiğini belirtti. Kendisini darp ettiğini öne sürdüğü kişiler hakkında davacı olduğunu ifade eden Karaca, darp raporu aldığını ve konuyu sonuna kadar takip edeceğini bildirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle