Hoşgeldiniz  

Tatile 5 dakika kala kaza geçirdiler

SEMİH KÖKEN | 25 Ağustos 2014 | Kemer Güncel A- A+

Edinilen bilgiye göre 4 kişilik Yüksel ailesi, önlerindeki araçta bulunan akrabaları Bayraktar ailesiyle birlikte tatil için geldikleri Kemer’e çok yaklaştıkları sırada feci bir kaza meydana geldi. Saat 13.40 sıralarında baba Tuncay Yüksel’in kullandığı 32 FR 157 plakalı otomobil, arkasından gelmekte olan Deniz D. yönetimindeki 07 T 2395 plakalı ticari taksinin çarpmasıyla takla atıp yol kenarındaki ağaca çarptı. Sürücü Tuncay Yüksel, eşi Gülnaz Yüksel, kızları Gizem Yüksel, oğulları Onur Yüksel ile takside bulunan araç sahibi Muzaffer Ağar yaralandı.

ANNE YÜREĞİ DAYANAMADI

Kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürmeye hazırlarken, araç içinde kalan ve bacağı kırılan Onur Yüksel’in acı içinde inlemesi, yakında bulunan ve o dakikaya kadar soğukkanlılığını korumaya çalışan anne Gülnaz Yüksel’i gözyaşlarına boğdu. Gülnaz Yüksel’in kız kardeşi Dilek Bayraktar da yakınlarının geçirdiği kazanın şokuyla fenalık geçirdi.

Yaralılar Kemer Özel Yaşam, Antalya Özel Yaşam ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, taksi sürücüsü Deniz D. karakola götürüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle