Hoşgeldiniz  

SUN MARİNA RESTAURANT ANNELERİ UNUTMADI

SEMİH KÖKEN | 11 Mayıs 2015 | Kemer Güncel A- A+

Tekirova’da bu yıl hizmete açılan Sun Marina Restaurant Cafe Bar Anneleri unutmadı. Anneler Günü nedeniyle Pazar gününü Sun Marina Restaurant olarak seçen annelere karanfiller dağıtıldı.

Kemer Tekirova’da Zen Phaselis Otel ile Güral Premier Otelin arasında 500 m2.lik alanda kurulu bulunan Sun Marina Restaurant Anneler Günü nedeniyle tesise gelen tüm annelere karanfiller dağıttı. Karanfilleri dağıtan Sun Marina Restaurant Cafe Bar sahiplerinden Asuman Güneş’in dağıttığı karanfilleri anneler ve anne adayları teşekkürlerini sunarak aldılar. Asuman Güneş yaptığı açıklamasında, “ Bizde bu özel günde annelerimizi unutmadık. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler Günü kutlu olsun..Onlar zaten çiçekler kadar güzeller” dedi.

Mekanı tercih eden konuklar, Restaurant,Cafe,Bar ve Fest Food hizmetleri alırken mekanda nefis Akdeniz ve üç adalar manzarası eşliğinde farklı lezzetler ile farklı bir zaman geçirebiliyorlar. Restaurant’ın önünde bulunan plaj ise günübirlik hizmet veririken , nefis deniz ise dikkat çekiyor. 50 kişi kapalı, 250 kişilik de dış mekanı ile hizmet veren Sun Marina Restaurant ayrıca nişan, düğün, doğum günü gibi özel etkinliklerde düzenleniyor.annelergunu3

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle