Hoşgeldiniz  

Sujeti Şampiyonası Kemer’de Yapılacak

SEMİH KÖKEN | 22 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de Red Bull Sea to Sky Ekstrem Enduro Motosiklet yarışlarından sonra Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın dördüncü ayağına ev sahipliği yapacak. Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda Kemer Enduro Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği 4. Ayak yarışı 25-26 Ekim tarihlerinde Kemer Plajı Kuğulu Park önünde düzenlenecek. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Antalya’da yapılacak yarışlarda izleyenler, adrenalin dolu dakikalara şahit olacak.  Sujeti Şampiyonası Kemer yarışı, 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Aynı gün Yamaha Stock Drag ve Open Class Drag yarışları yapılacak. 26 Ekim Pazar günü ise suda birbirinden heyecanlı slalom yarışları ile frestyle gösterileri sahne alacak.

 

Dördüncü ayak yarışında; Yamaha Stock Slalom, Yamaha Stock Drag, Drag Open Class ve Open Class Slalom sınıflarında çekişmeli yarışlar yapılacak. Organizasyonda ayrıca 7’den 70’e herkesin ilgiyle izlediği flyboard gösteriside Kemer sahiline renk katacak.

 

Yapılacak olan yarışlar ile ilgili bilgi veren Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özemir Sea to Sky’ın ardından böyle bir organizasyonu daha Kemer’e getirmekten mutlu olduklarını belirtirken şunları söyledi; “Bu yıl şampiyona olarak ilk kez yapılmaya başlayan bir yarış. Daha önce 3 etap yapıldı. Bunların ilki Bodrum’da, ikincisi Konyaaltında, üçüncüsü ise Ankara Gölbaşı’nda düzenlendi. Kemer olarak da biz 4. Etap yarışlarını düzenleyeceğiz. Bu gün bu konu ile ilgili güzel de bir gelişme oldu. Beni bu yarışların uluslar arası federasyonundan arayarak gelmek istediklerini belirttiler. Gelip de Kemerimizi gördükten sonra hayırlısı ise olacaktır. Umarım gelecek yıllarda SuJeti yarışlarını da artık uluslar arası olarak düzenleriz. Biz bu organizasyonları federasyonlardan destek almadan düzenlemekteyiz. Tek destekçilerimiz Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediye Başkanlığı ile sponsorlarımız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle