Hoşgeldiniz  

YUSUF ÜRAS BAŞKANLIĞA YÜRÜYOR

SEMİH KÖKEN | 23 Mart 2014 | Siyaset A- A+

Bir günde 24 bin adım

YUSUF ÜRAS BAŞKANLIĞA YÜRÜYOR

Dur demede Kemer’lilerle buluşan AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras günde 24 bin adım atarak yeni bir rekora imza attı. Her geçen gün temposunu daha da arttıran Üras, günün ışımasından gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yusuf Üras, neredeyse uykuya hiç yer bırakmadan bütün günü bölgedeki insanlarla temas halinde geçiriyor. Çocukluğundan beri bölgeyi çok iyi bilen ve herkesi tanıyan Üras, girilmedik patika, varılmadık kapı bırakmıyor. Böyle olunca da son yılların bir rekoruna da imzasını attı: Bir günde tam 24 bin 363 adım attı. Bu adımlarla toplam 19,1 kilometre yol katetti.

 

Hergün Neredeyse Tekirova-Kemer Arası Kadar Yürüyor

Yaklaşık Tekirova-Kemer arası mesafe olan bu uzaklık nasıl hesaplandı? Üras’ın ardına dedektifler mi takıldı? Ya da uzaktan bir göz, üşenmeden oturup adım mı saydı? Tabii ki hiçbiri! Bu sonuç, Üras’ın cep telefonundaki bir program vasıtasıyla elde edildi. “Adımsayar” diye nitelenen bu programla, telefonu taşıyan kişinin her adım atışı kaydediliyor ve sonunda kaç adım attığı, ne kadar yol katettiği toplam hanesinde gözüküyor.

 

Kent yönetiminde insan ilişkilerine verdiği önem kadar teknolojik yenilikleri de uygulamakta çekinmeyen Yusuf Üras, önümüzdeki günlerde kendi rekorunu kıracak gibi gözüküyor. Zaten gittiği her yerde de  Vatandaşlar, Üras’ın bu müthiş performansı için “ Başkanlığa Yürüyor” yorumunda bulunuyor.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle