Hoşgeldiniz  

Oya Ak Parti den istifa etti.

SEMİH KÖKEN | 25 Şubat 2020 | Siyaset A- A+

Oya Ak Parti den istifa etti.

Şahsıma ayak oyunları yaptılar’ dedi, Ak Parti’den istifa etti

Antalya Kepez Belediye Meclisi Üyesi Ak Partili Halil Oya partisinden istifa etti. Oya istifanın ardından yaptığı açıklamada ki, “Meclis üyesi olduktan sonrası şahsıma karşı yapılan ayak oyunları ve itibarsızlaştırma operasyonları” cümlesi dikkat çekti.

93 işyerinden oluşan S.S. Varsak Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Başkanlığını yürüten Halil Oya, ilki kapatılan Varsak Belediyesi, daha sonra da Kepez Belediyesi’nden 2’nci kez Ak Parti’den meclis üyesi seçildi. Belediyede İsim Tespit, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği, Mülkiyet Değerlendirme komisyonlarında üye olarak görev yapan Ak Partili Halil Oya, bugün partisinden istifa etti. İstifa dilekçesini noterden gönderen Oya, sosyal medya hesabından ise şu açıklamayı yaptı:

“AZİZ KARDEŞLERİM
Bilindiği üzere kuruluşundan bu yana görev aldığım partimden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde Kepez Belediyesi Meclis üyesi oldum. Meclis üyesi olduktan sonrası şahsıma karşı yapılan , ayak oyunları ve itibarsızlaştırma operasyonları sebebiyle bu gün itibari ile Adalet ve Kalkınma Partisinden istifa ederek bundan sonraki Kepez Belediyesi Meclis üyeliğine BAGIMSIZ olarak devam edeceğim. Ayrıca seçim döneminde beni desteği ile onurlandıran , yanımda olan Varsak,Kepez halkına teşekkürü bir borç bilirim. Herzaman yanlarında olduğumu belirtmek isterim. Tartışmayı da manasız ve boş buluyor, takdiri sizlere bırakıyorum.
Kamuoyuna saygılarımla. Halil Oya”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle