Hoşgeldiniz  

Muharrem İnce Kemer’e geliyor

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2014 | Siyaset A- A+

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce 15 Mart Cumartesi günü Kemer’e geliyor. Kemer’de vatandaşların ve partililerin sevgi gösterileri ile karşılamaya hazırlandıkları İnce, Kemer ilçe merkezi Liman Caddesi Çınarlı kavşakta, CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Umut Güneş’le birlikte halka seslenecek
Seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren CHP Kemer Belediye Başkan adayı Av Umut Güneş, Cumartesi günü Kemer’de CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi ağırlayacak.
Partililerin ve vatandaşların büyük bir ilgi ile karşılaması beklenen İnce’yi karşılamak için CHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği çalışmlarda aralıksız olarak devam ediyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Güneş, yoğun programına rağmen davetlerini kırmayarak Kemer’e de gelmeleri nedeni ile CHP Grup Başkanvekili İnce’ye teşekkür ettiklerini belirterek şöyle konuştu; “Beldibi’nden Çıralı’ya kadar vatandaşlarımızın bize gösterdikleri büyük ilgi ve partililerimizin yanı sıra gönüldaşlarımızın azimli çalışmaları ile halkın istediği değişim talebinin sandığa da yansıyacağı açıkça belli olmuştur. Bu yola çıkmadan önce Kemer genelinde yaptırdığımız geniş katılımlı anket çalışmasında halkın yüzde 87’sinin değişim istediği ortaya çıkmıştı. Meclis üyesi adaylarımıza kadar siyasi kadrolarımızı yepyeni yüzlerle birlikte oluşturduk.
Seçim kampanyamızın başlamasının ardından yaptırdığımız kamuoyu araştırmalarında da hızla yükselişe geçerek Kemer’de birinci parti konumuna yerleştik. Artık, halkımızın çaresizlikten sokaklarda para ve eşya dağıtan adayların ne dağıttıkları para nede eşyalar uğruna Kemer’in geleceğini karartmayacaklarına inancımız tamdır. Kemer 30 Mart’ta yolsuzluk çamurunda boğulanları sandığa gömecek ve ertesi günden itibaren Kemer’in üzerine hizmet güneşi doğacak.” dedi.
Güneş sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye’nin içine girdiği durumu ve sorunlarını Meclis kürsüsünden kendine has ülubu ile gözünü budaktan sakınmadan haykırarak, halkımızın gönlünde taht kuran CHP Gurup Başkanvekilimiz ve Yalova Milletvekilimiz sayın Muharrem İnce, henüz gelmeden daha duyurusunu yaptığımız ilk günden itibaren seçim ofislerimize telefonlar yağdı.
Vatandaşlarımızı 15 Mart Cumartesi günü saat 14:00’te Liman Caddesi Çınarlı kavşakta buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle