Hoşgeldiniz  

SEN NEYMİŞSİN BE KARPİ İHANET RÜŞVET ……..!

Semih Köken | 30 Ekim 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 

Geçtiğimiz günlerde Kemer CHP de benzersiz bir olay yaşandı.

CHP nin gençlik kolları başkanı görevden apar topar alındı.

Bunun nedeni de DSP li Hasan Ali  Acar  olduğunu bir açıklama yaparak açıklamıştı.

SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKGİBİ RAMAZAN PAKETİ BİLE DAĞITMIŞ

Ancak CHP li Gençlik  kolları Başkanı olan Selimcan Karpi nin adının bir çok olaya karıştığını sosyal  medyada bir arkadaşı açıklama yaparak yayınladı.

Karpi Rahman Şeker in Ramazan paketlerini bile dağıtmış.

Daha bir çok olumsuz işlere imza attığı iddia edilen Karpi nin görevden alınmasında geç bile kalındığı iddia ediliyor.

İŞTE O AÇIKLAMA

Sevgili Selimcan, beraber bir yola çıktık. Çıktığımız bu yolda hepimizin idealleri vardı. Ama sen bu yoldan sapıp ideoloji adamı olmaktansa kendi hayallerinin peşinden gitmeyi tercih ettin. Bunu farkedince seni defalarca uyarmamıza, hatta parti büyüklerinin seni uyarmasına rağmen tek olmayı tercih ettin. Sen daha iyi biliyorsun bunları ama yine de pişkin pişkin insanları suçluyor hatta zan altında bırakıyorsun. Peki neydi bu uyarılarımız sana:
Sen bir siyasi partinin gençlik kolları başkanı iken başka bir siyasi parti mensubunun mayıs ayında yardım kolilerini dağıtman ve suçüstü yakalanınca dağıttığın koli sahiplerini arayıp kolinin içinden başka siyasi parti mensubu şahsın mektubunu saklamalarını koliden mektup çıkmadığını söylemelerini daha doğrusu yalan söylemerini istemen. Bunları dağıtmak için bir vaat aldın ve vaat verdin .(Ben ilçe başkanı olacağım seni de belediye başkan adayı yapacağım diye), ilçe yönetim kurulu üyelerinden (meclis üyeleri de olabilir) gençlik kolları koli dağıtacak diye para aldın başkasının yardım kolisini dağıtmak için. Benim akrabam diye savunma yaptın (dağıttığın kolilerin fotoğrafı altta) makbuz yok bilgi yok. Yönetim kurulundan olur almadan. Sana siyaseten bunların yanlış olduğu, parti suçu hatta ihraç sebebi diye şahitler huzurunda anlatılmasına rağmen. Gençlik kolları nasıl faaliyet gösterir, isleyiş nedir, parti tüzüğü nasıl işler daha bilmeden kendince bir şeyler yapmaya çalışarak kendi başkanı olduğun gençlik kolları yönetim üyelerini ve ilçe başkanlığını yok sayarak başına buyruk girişimlerde bulundun. Göreve geldiğinden bu yana ilçe gençlik kollarıyla toplantı yapmadın, yapmadığın gibi kendi grubumuzdan bile bilgi paylaşmadın. Sosyal medyadan bile bizleri hiçe saydın adımızı bile kullanmadın. Sürekli bahsettiğin sponsorlarının isimlerini burdan açıklamak olmaz. Hani bir hayalin vardı ilçe başkanı olmak gibi. Peki sana sponsor olan kişilerin mi ilçe başkanı olacaksın veya üyesi olduğun partinin mi? Hani sen genel siyasetle değil yerel siyasetle ilgileniyorsun ya, yani davul birinde tokmak birinde olacak. Acaba kim hain ? Sürekli birilerini bitireceğini söylüyorsun ya seni bitirecek daha çok şey söylenirde daha fazla rencide olma diye söylemiyoruz. Gerçekten bir partiliysen partiyi bu kadar yıpratma . Birilerinin oyununa gelme daha düne kadar sana yardımcı olanları unutma. Sana kimse ilçe başkanı, il başkanı, milletvekili, meclis üyesi olamazsın demedi. Her şeyin zamanı sırası gelir dediler. Senin, bizim arkamızda durdular ve bizlerin bu göreve seçilmemize yardımcı oldular. Birlikten güç doğar dedik.Ama sen bu bütünlüğü bozduğun için seni önceden uyarmamıza rağmen hatalara devam ettiğin için yönetimden istifa ettik ve senden de bunu saklamadık. Yolun açık olsun inşallah siyasette başarırsın.
PARTİSİNİ SATAN KARPİ NE DEMİŞTİ…

DSP’li Acar’dan CHP’ye operasyon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemer İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınan Selimcan Karpi, dost bildiklerinin DSP’li Kemer Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Acar ile birlikte arkasından iş çevirdiğini iddia ederek, “Benim Allah katında vicdanım rahat. Ne birinden gençlik kolları adına para alıp karaktersizce şahsım adına harcama yaptım ne de Cumhuriyet Halk Partisi’ni küçük düşürecek bir harekette bulundum. Bunu yapanları sadece Allah’a havale ediyorum. Tırnak kadar hakkım var ise haram ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle