Hoşgeldiniz  

SEN BEN YOK BiZ YIKARIZ

Semih Köken | 19 Ocak 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

SEN BEN YOK BiZ YIKARIZ

Sen Ben Yok Biz varız diyerek Kemer Belediyesini ele geçiren Necati Topaloğlu ve aveneleri her zaman olduğu gibi yine akçeli işlere el attılar.
Kemer Sahilinde bulunan Olbia Parkını bir gecede yok eden bu guruh sanki çok ihtiyaçmış gibi Kemer sahiline betondökmeye devam ediyor. Ağaçları söken onun yerine betondan bir görünüm veren Kemer Belediyesi çok lazımmış gibi bu alana iki adet Restaurant yapma kararı aldı.
Kemerde Bir çok restaurant siftahsız dükkan kapatırken böyle bir yatırımın yapılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öte yanda ise Kındıl çeşmede hazineden kiralanan 900 metre yeşil alanı proje adı altında yenileyecek olan Kemer Belediyesi bu bölgede yıkım çalışmalarına başladı.Oysa ki bu bölgede İmar plan tadilatı henüz hazır değilken yapılan bu çalışma ile yeni olarak eşe dosta verilecek olan 30 a yakın büfe bulunuyor.Kemer Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan halk plajı ise geçtiğimiz sene düzgün işletilememiş ve kapatılmıştı.
Sen Ben Yok biz yıkarız diyerek geçmiş yönetimden intikam alan Hoca ve avenelerinin her geçen gün eridikleri biliniyor. Bunun en güzel örneği ise Emin Gül ün görevden açığa alınması olarak değerlendiliyor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle