Hoşgeldiniz  

SEMİH KÖKEN YAZDI SAHİL İŞGALLERİ VE AK PARTİ

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemerde kanunsuzluk kanun olmuş derizde kimse inanmaz.Çünkü kimsenin işine gelmez..Niye gelsinki zaten bu kanunsuzluktan birileri zengin olur. Ödemeyi yapanlarda para kazanaçakları için kimseye bişey diyemezler bile.Kemerin kaderi bu yapaçak bir şey yok.
Adam Kemerin tam ortasında tek ruhsatla on işi bir arada yaparsa sahilli işgal etmesi gayet normaldir.
Öyleki cafetarya ruhsatı ile disko açılılabiliyorsa kaçak katlar için ablanın gönlünü hoş edebiliyorsanız sizden kıyağı yok,Veya bas bas paraları leylaya diyerek alınan su sporlarını aklımıza getirdiğimizde burasının gayri meşru bir Cumhuriyet olduğu ortaya çıkar.
Tabiiki bunları birde Semih söylerse bazıları takmaz bazıları Semihi sevmez..Aman sevilmesin kimse sevmesin zaten bunların beni sevmesini zaten beklemiyorum ama birde kaşarın kaşarları varki onları artık toprakta kabul etmeyeçek.
70 ine gelmiş saçı sakalı boyalı bunağın yaptıkları arşı alayı aşmışken birde haklıymış gibi beni şikayet etmesi baya garip geldi.
Çünkü mahdumları meçlis üyesi kendisi kaçak oteller kralı ve üstüne üstlük birde sahillerden para topladığı için yargılanan birinin böyle apaçık bana karşı saldırıya geçmesini anlamış değilim.Nasılsa burası Kemer zihniyeti artık Büyükşehir yasası ile değişeçek belki bu dönem tekerinize pek fazla taş denk gelmez ama seneye kim kimin kucağında olur bilinmez.
Ve birde bu işlerden en büyük payı alan , pardon işibitiren biri varki onu geceleri diskolarda gündüzleri otel sahiplerinin yanında iş bitiriken görmeniz gayet doğaldır.Tayin olur yine gelir yine gelir yine gelir zaten yakında kendisine şehrin altın anahtarını verseler şaşırmam ama kemer bunlara layık değil..
Gerçekten söylüyorum Kemer bunu hakkketmiyor.Bir hanfendinin tekeline girmiş imar işlerine baksanıza çok değil kemer -3 de iki binayı birleştirip nasıl ruhsat vermiş gayet abesle iştigalken bu bayanın kemerin şekline karar vermesi ne acıdır.Ama mühür kimdeyse hükümdar odur.Ve bunlarıda çözecek tek şey ise Napolyonun dediği gibi PARA PARA PARA dır.
Gelelim AK Parti ve Gatab olayına …
Malum Yusuf Başkan seçimi kaybetti.Bu güne kadar girdiği hiç bir seçimi kaybetmemiş bir Başkan olan Üras şimdi ortalarda görünmüyor bazen Ankarada Bazen il Başkanlığında görülme rivayetleri yer alsada seçim biteli 40 gün oluyor ve onun yanında olup şimdiki iktidarla karşı karşıya gelen kişilerle nedense dirsek temasinda değil.Bunu ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri içinde dile getirebiliriz.Kaybedilen büyük bir seçimdir ançak size oy verenler ortada bu şekilde bırakılmamalıdır.Çünkü bu insanlar size ne olursa olsun güvenmiş arkanızda durmuş şimdiki yönetimin azablarına karşı durabilmiş bir kesimdir.
Malum yarıkpınar eğlencesi yapılmasını beklemiyor kimse ancak bu insanlara sahip çıkmak gerekiyor.
GATAB tan sonra ASAT a devir olan işten çıkartılan kişiler daha 4-5 maaşı içerde olan kişilerin haklarını acaba kim savunacak.Dondurmacı köşelerinde saklanmakla telefon değiştirmekle olmaz bu işler hata varsa herkes çekeçek ve bunu telafisi için daha bu günden seçim için çalışmak varken dedikodu üreterek birilerini suçlayarak kimse bir yere varamaz.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle