Hoşgeldiniz  

SAFRA KESESİNDEN 82 TAŞ ÇIKTI

Semih Köken | 27 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER DEVLET HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA

 

Kemer Devlet Hastanesinde son teknolojik cihazlarla donatılan ameliyathanesinde Laparoskopik ( Kapalı ) yöntemle başarılı ameliyatlar devam ediyor.

40 yaşındaki Dilek Dayısı isimli hastaya Laparoskopik ( Kapalı ) yöntemle safra kesesi ameliyatı uygulandı. Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Güler “ hasta şiddetli ağrı ile polikliniğimize başvurdu, yapılan tetkikler sonucunda safra kesesinde taş tespit ettik, hastamıza Laparoskopik (kapalı) safra kesesi ameliyatı uyguladık, hastamızdan toplam 82 adet taş çıktı, ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik, şu anda sağlık durumu oldukça iyi” diyerek açıklama yaptı.

Dilek Dayısı isimli hasta “ameliyatımı yapan Dr. Yılmaz Güler ‘ e ve tüm ekibine teşekkür ederim, Allah razı olsun beni ağrılarımdan kurtaran doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi/Yöneticisi Dr. Yılmaz Çiftçi“ bu başarılı operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanımız Dr. Yılmaz Güler’ e ve ekibine teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim” diyerek sözlerine “ aynı zamanda en büyük hedeflerimiz olan hastayı yerinde tedavi ederek, gereksiz zaman kaybını ve hasta mağduriyetini önlemek için attığımız önemli adımlardan birisidir. Her geçen gün Kemer Devlet Hastanemiz çağın gerekliği olan tıbbi cihaz, donanım ve personel takviyesi ile büyüyerek iyi bir sağlık hizmeti sunumu vermeye başladık. Bunda bizler ve tüm ekibim olarak gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle